וישיסואז
וישיסואז עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 89 גרם של שומן, וסך הכל 921 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מעט אגוז מוסקט, שמנת, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז.
הוראות
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים כדי לכסות עד רק רך. ממיסים את החמאה במחבת ומקררים את הכרישה בעדינות, משליכים אותם קלות, במשך כמה דקות.
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים את הכרישה עד מכרז.
מוסיפים את תפוחי האדמה לכרישה ואת המרק ואת העונה כדי לטעום עם מלח, אבא ואגוז מוסקט. שים את התערובת בבלנדר (תצטרך למזג אותו בשני מגרשים) להתמזג במשך 1 דקה, או עד חלקה. לְצַנֵן. כאשר מוכן לשרת, לערבב שמנת חמוצה או שמנת כבדה.