קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

וישיסואז

וישיסואז
גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה מזהב יוקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים חמאה עד שהיא מתחילה לחום: בסיר גדול (6 ליטר), מחממים את החמאה על חום גבוה בינוני עד שהיא נמסה ומזיפה למעלה. ממשיכים לחמם עד שהקצף נרגע קצת והחמאה מתחילה להשחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
כרישה ובצל מוקפצים: מיד לזרוק כרישה פרוסה ובצל. מערבבים כדי מעיל עם החמאה. מבשלים במשך כמה דקות, הפחתת החום למדיום במידת הצורך, עד הכרישה והבצל שקופים ונבלים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים תפוחי אדמה, מים או מלאי, מלח, מביאים לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים, מלח, מים או מלאי. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית במשך 30-40 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין דרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהחום.
6
פירה עד חלקה: פירה באמצעות בלנדר טבילה או עובד בקבוצות, להתמזג בבלנדר. (זהירות! עם נוזלים חמים רק למלא את הבלנדר 1/3 של הדרך מלא, ולהחזיק את בלנדר העליון עם היד שלך בזמן מיזוג.) Purée עד חלקה לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
אם אתה רוצה מרק אפילו חלק יותר, אתה יכול לקחת את הצעד הנוסף של הקשה על פירה דרך מסננת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מגניב ומערבבים שמנת חמוצה וקצפת: לאפשר להתקרר קצת לפני ערבוב בשמנת החמוצה וקצפת. אפשר להתקרר לחלוטין להתקרר במקרר. המרק צריך להיות מוגש רק מתחת לטמפרטורת החדר (אולי 18° או 18°C). אם זה קר מדי, זה לא יהיה טעם טוב.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
9
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מגישים מקושטים בעירית טרייה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה