וישיסואז
גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה מזהב יוקון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים חמאה עד שהיא מתחילה לחום: בסיר גדול (6 ליטר), מחממים את החמאה על חום גבוה בינוני עד שהיא נמסה ומזיפה למעלה. ממשיכים לחמם עד שהקצף נרגע קצת והחמאה מתחילה להשחים.
כרישה ובצל מוקפצים: מיד לזרוק כרישה פרוסה ובצל. מערבבים כדי מעיל עם החמאה. מבשלים במשך כמה דקות, הפחתת החום למדיום במידת הצורך, עד הכרישה והבצל שקופים ונבלים.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים או מלאי, מלח, מביאים לרתיחה:
מוסיפים את תפוחי האדמה הקצוצים, מלח, מים או מלאי. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה. לבשל, מכוסה חלקית במשך 30-40 דקות, עד תפוחי האדמה מבושלים לחלוטין דרך.
פירה עד חלקה: פירה באמצעות בלנדר טבילה או עובד בקבוצות, להתמזג בבלנדר. (זהירות! עם נוזלים חמים רק למלא את הבלנדר 1/3 של הדרך מלא, ולהחזיק את בלנדר העליון עם היד שלך בזמן מיזוג.) Purée עד חלקה לחלוטין.
אם אתה רוצה מרק אפילו חלק יותר, אתה יכול לקחת את הצעד הנוסף של הקשה על פירה דרך מסננת עם מרית גומי.
מגניב ומערבבים שמנת חמוצה וקצפת: לאפשר להתקרר קצת לפני ערבוב בשמנת החמוצה וקצפת. אפשר להתקרר לחלוטין להתקרר במקרר. המרק צריך להיות מוגש רק מתחת לטמפרטורת החדר (אולי 18° או 18°C). אם זה קר מדי, זה לא יהיה טעם טוב.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
מגישים מקושטים בעירית טרייה קצוצה.