וניל הולנדית בייבי (פנקייק תפוח)
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, וניל הולנדית בייבי (פנקייק תפוח) עשוי להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מצוין לנסות. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 340 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כתוספת. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו וניל הולנדית בייבי (פנקייק תופח) , וניל הולנדית בייבי (פנקייק תפוח) ופנקייק הולנדית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מניחים את החמאה בתבנית גדולה ומכניסים לתנור להמסה.
בינתיים מערבבים בבלנדר את הביצים, הקמח, החלב החם, 1 כף סוכר, תמצית וניל וקורט מלח ומערבבים במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה. הערת הטבח: אם מערבבים ביד, מערבבים את הביצים עם החלב עד שהתערובת צהובה בהירה וכבר לא חוטית, כדקה.
מוסיפים את הקמח, הסוכר, הווניל וקורט המלח, ומקציפים במרץ כדי להסיר את הגושים, כ-30 שניות.
מוציאים בזהירות את התבנית החמה מהתנור. יש להמיס את החמאה. מערבבים את החמאה מסביב למחבת כדי שתצפה לחלוטין, ואז יוצקים את יתרת החמאה לתוך הבלילה ומקציפים לתערובת.
יוצקים את הבלילה לתבנית החמה ומחזירים את התבנית לתנור. מבשלים את הלביבה במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהלביבה תופחת במרכזה ומזהיבה לאורך הקצוות.
בזמן שהתינוק ההולנדי אופה, מערבבים בקערה קטנה את האוכמניות הטריות, 1 כפית סוכר וגרידת הלימון. מערבבים לציפוי, ומניחים בצד למרינדה.
בעזרת מרית, מוציאים את כל התינוק ההולנדי מהתבנית ומניחים על רשת צינון לכמה דקות כדי לאפשר לאדים לצאת מבלי להתעבות לאורך התחתית ולהפוך את הפנקייק רטוב. פורסים את הלביבה לפרוסות על צלחת הגשה או קרש חיתוך ומפזרים את הסוכר של הקונדיטורים דרך מסננת.
מגישים עם האוכמניות הכבושות.