אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס 2 דרכים: רוטב סויה-שרימפס בגריל עם סלט תרד וסקמפי בסגנון חדש, שרימפס סקמפי לאחד, ו שרימפס Scampi.
הוראות
1
התחילו לבשל את הפסטה לפי ההוראות.בינתיים, לחמם את השמן ולהמיס את החמאה במחבת על חום בינוני גבוה עד הקצפה, להוסיף את השרימפס, לבשל במשך 2 דקות, להעיף, להוסיף את השום ופלפל אדום פתיתים ומבשלים 1 דקה יותר לפני העברה לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את היין הלבן ומיץ לימון למחבת, מטאטאים אותו, מבשלים לרגע ומסירים מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בפטרוזיליה ובלימון גרידת לפני השליכה עם שרימפס ופסטה.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.