זאוס המבורגרים . והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ טעם הבית דורש אורגנו, מלח, צנוברים ותרד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זאוס בורגרס, המבורגרים ממולאים בייקון וגבינה (המבורגרים של ג'וסי לוסי), ו המבורגרים טקס - מקס המבורגרים טקסוטיים-מקסיקניים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את המיונז, מיץ הלימון, השום, האורגנו והמלח. מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה גדולה שלבו את התרד, הגבינה, מיץ הלימון, הצנוברים, השום, האורגנו, המלח והפלפל. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים לשתי קציצות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או צולים 4 אינץ'. מהאש למשך 5-7 דקות מכל צד או עד שמדחום בשר קורא 160 חמימות ומיצים מתבהרים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. מרלו עמק שייפר נאפה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
מרלו עמק שייפר נאפה
משוך את הפקק על מרלו שייפר ותמצא יין אלגנטי ומסוגנן שתופס את מרכז הבמה עם כל הפירות הזניים המושכים שלו, לא מרלו שמשחק מחליף לקברנה סוביניון. צובר מורכבות ממקורות הכרמים המגוונים שלו, מרלו זה שואב את ענביו מכרמים נבחרים ברחבי עמק נאפה. מעורבב עם כמויות קטנות של קברנה פרנק וקברנה סוביניון ומיושן באלון צרפתי, הוא מגיש טעמי פרי שזיף ודובדבן שחור ומרקם גמיש.