קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

זבאגליונה

זבאגליונה
Zabaglione נטול גלוטן, וlacto אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 295 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 432 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. אם יש לכם חלמונים ביצה, סוכר, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Zabaglione, Zabaglione, ו Zabaglione שוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים חלמונים, וסוכר בקערת נירוסטה גדולה, עגולה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים קליפת לימון מגוררת וקמצוץ קינמון וטיפה של תמצית וניל לתערובת החלמון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
יוצקים ביין Marsala. אתה יכול להשתמש ורמוט מתוק כתחליף Marsala.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ורמוטורמוט
4
חצי למלא סיר עם מים, להביא את המים לרתיחה ולהפחית את החום לנמוך. הגדר את המחבת או קערה המכילה את תערובת פודינג מעל המים; החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
לטאטא את תערובת פודינג, לוודא כי המים לא להרתיח. זה מבטיח כי חום עדין, אפילו מעבה את התערובת מבלי לעקל אותו.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
לטאטא אוויר בחלמונים לתערובת קלה, רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
המשך לטאטא במשך כ 10 דקות, עד התערובת משלשת נפח, קצף למעלה הופך חיוור. כאשר הוא מגיע עקביות הרצוי, לקחת את מיכל של פודינג מתוך הסיר. מעט מעובה, פודינג יכול לשמש רוטב. בישול ארוך יותר יעבה את פודינג עוד יותר, נותן לו את המרקם של מוס. המשך לטאטא במשך דקה או שתיים כדי למנוע את רפרפת דבק למיכל שלה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מגישים את פודינג בעוד עדיין חם, או, אם אתה רוצה לשרת אותו מגניב, לשים אותו בצד במשך כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
9
להקציף קרם כבד עד שהוא יוצר פסגות רכות; להוסיף את הקצפת פודינג מקורר ולהשתמש מקצף בעדינות לקפל אותם יחד. שמור כמה קצפת כדי לשרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מצקת את zabaglione לתוך מנות בודדות.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
מגישים עם קצפת, פירות יער ו/או עוגיות כגון ביסקוטי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ביסקוטיביסקוטי
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles