קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

זה מרק עדשים חורף (Aads-Shorbaat המצרי)

זה מרק עדשים חורף (Aads-Shorbaat המצרי)
זה מרק עדשים חורף (Aads המצרי-Shorbaat) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך כורכום, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק עדשים חורף, חורף חם יותר מרק עדשים אדום, ו מרק עדשים צמחוני לחורף (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 לשים 1 ½ כוסות של עדשים כתומות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף כ 4 כוסות מים, להביא לרתיחה ו לרתוח "קצף לבן" כפי שאתה רואה את זה. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. כבה כאשר עדשים רכים, אם יש מים עדיין אל תדאג בקשר לזה, עדיף ככה.2 בסיר מלאי גדול, להוסיף כמה טפיחות של חמאה ושמן.3
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים בצל קצוץ, שום, פלפל אדום ושום, מוקפץ עד רך וקצת חום, לא יותר מדי.4
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים גזר מגורר ומערבבים במשך 5 דקות.5
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
5
מוסיפים שתי כפות של רסק עגבניות, מערבבים עד כל מצופה. אתה צריך לקבל כדור רך, אל תדאג זה נכון.6 העדשים שלך התקררו, מוסיפים לבלנדר, מוסיפים בתערובת בצל מטוגן על גבי.7
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עדשיםעדשים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להוסיף קצת מים, כמו 1 כוס מחית.8
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מוסיף את מרק מחית חזרה לאותו סיר שבו אתה מטגן את הבצלים.9
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם.10
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
הוסף קוביית מרק עוף.11
מרכיבים שתצטרך
קוביית מרק עוףקוביית מרק עוף
10
הוסף קורטוב של כורכום, 2 כפות של כמון, וקורטוב של פפריקה.12 להביא לרתיחה, ואז לפנות נמוך אמיתי ומבשלים 30-45 דקות.13 אם עקביות עבה מדי, להוסיף מים או עוף.14 השלב האחרון הוא לערבב כף אחת של שמנת כבדה לפני ההגשה.15 לקישוט:.16 לקרוע את שתי הפיטות הלבנות לחתיכות בגודל ביס.17
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
11
שמן חום בווק, מטגנים עמוק את הפיתות ומתנקזים.18
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מפזרים מלח וכמון.19 מרק כפית להגשת מנות, אתה יכול לטפטף מגע, מאוד, מעט מאוד שמנת כבדה וטפיחה של חמאה טרייה וכמה פרוסות של פלפל אדום מוקפץ אם אתה משתמש למצגת ואז להוסיף שבבי פיתה כדי לחמם מרק על גבי.20 מסדרים פיתות נוספות סביב כל קערת מרק על צלחת עבור המצגת. תהנו!21 * * * אתה יכול לעשות את זה באותו אופן, על ידי הוספת בשר. קח סטייק פרוס דק עם עצם, חום בחמאה עד מבושל. דה-בון הסטייק. קוצצים בשר לחתיכות קטנטנות, מוסיפים למרק אחרי שמנקים אותו ומכניסים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים את העצם למרק כדי לבשל בטעם ולהסיר עצם לפני ההגשה. אם באמצעות שיטה זו, ייתכן שתרצה לבשל מרק קצת יותר זמן כדי לקבל טעם בשרי יותר, במקום 30-45 דקות , לשים על נמוך אמיתי במשך שעה אחת, 30 דקות. ***.
מרכיבים שתצטרך
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה