זה מרק עדשים חורף (Aads-Shorbaat המצרי)
זה מרק עדשים חורף (Aads המצרי-Shorbaat) עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 111 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך כורכום, מלח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מרק עדשים חורף, חורף חם יותר מרק עדשים אדום, ו מרק עדשים צמחוני לחורף (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשים 1 ½ כוסות של עדשים כתומות בסיר.
הוסף כ 4 כוסות מים, להביא לרתיחה ו לרתוח "קצף לבן" כפי שאתה רואה את זה. לכסות ולהפוך את החום לנמוך. כבה כאשר עדשים רכים, אם יש מים עדיין אל תדאג בקשר לזה, עדיף ככה.2 בסיר מלאי גדול, להוסיף כמה טפיחות של חמאה ושמן.3
מוסיפים בצל קצוץ, שום, פלפל אדום ושום, מוקפץ עד רך וקצת חום, לא יותר מדי.4
מוסיפים גזר מגורר ומערבבים במשך 5 דקות.5
מוסיפים שתי כפות של רסק עגבניות, מערבבים עד כל מצופה. אתה צריך לקבל כדור רך, אל תדאג זה נכון.6 העדשים שלך התקררו, מוסיפים לבלנדר, מוסיפים בתערובת בצל מטוגן על גבי.7
להוסיף קצת מים, כמו 1 כוס מחית.8
מוסיף את מרק מחית חזרה לאותו סיר שבו אתה מטגן את הבצלים.9
מוסיפים מלח, פלפל לפי הטעם.10
הוסף קורטוב של כורכום, 2 כפות של כמון, וקורטוב של פפריקה.12 להביא לרתיחה, ואז לפנות נמוך אמיתי ומבשלים 30-45 דקות.13 אם עקביות עבה מדי, להוסיף מים או עוף.14 השלב האחרון הוא לערבב כף אחת של שמנת כבדה לפני ההגשה.15 לקישוט:.16 לקרוע את שתי הפיטות הלבנות לחתיכות בגודל ביס.17
שמן חום בווק, מטגנים עמוק את הפיתות ומתנקזים.18
מפזרים מלח וכמון.19 מרק כפית להגשת מנות, אתה יכול לטפטף מגע, מאוד, מעט מאוד שמנת כבדה וטפיחה של חמאה טרייה וכמה פרוסות של פלפל אדום מוקפץ אם אתה משתמש למצגת ואז להוסיף שבבי פיתה כדי לחמם מרק על גבי.20 מסדרים פיתות נוספות סביב כל קערת מרק על צלחת עבור המצגת. תהנו!21 * * * אתה יכול לעשות את זה באותו אופן, על ידי הוספת בשר. קח סטייק פרוס דק עם עצם, חום בחמאה עד מבושל. דה-בון הסטייק. קוצצים בשר לחתיכות קטנטנות, מוסיפים למרק אחרי שמנקים אותו ומכניסים אותו לסיר.
מוסיפים את העצם למרק כדי לבשל בטעם ולהסיר עצם לפני ההגשה. אם באמצעות שיטה זו, ייתכן שתרצה לבשל מרק קצת יותר זמן כדי לקבל טעם בשרי יותר, במקום 30-45 דקות , לשים על נמוך אמיתי במשך שעה אחת, 30 דקות. ***.