זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, חמאה, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו יוקון זהב בטטה גראטן, יוקון זהב בטטה גראטן, ו יוקון זהב בטטה גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים קרים. עבודה עם 1 יוקון זהב תפוחי אדמה בכל פעם, לקלף, ולאחר מכן לחתוך לתוך 1/8 אינץ ' עבה סיבובים ו placein קערה עם מים. חזור עם תפו " א מתוק.
מערבבים קרם, חמאה, ו סיר בינוני garlicin; להביא להתבשל.
מערבבים את כל עשבי תיבול בקערה קטנה.
מערבבים מלח ים ופלפל שחור בקערה קטנה אחרת.
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מסננים תפוחי אדמה, ואז מתייבשים עם מטבחון.
להעביר חצי תפוחי אדמה למכיןצלחת. השתמש בידיים כדי להפיץ ולהתפשט באופן שווה.
מפזרים חצי מלח מנטה, ואז חצי תערובת עשבי תיבול.
מפזרים חצי גבינה. חזור על עםתפוחי אדמה מכתים, תערובת מלח-פלפל, תערובת עשב, וגבינה.
יוצקים creammixture מעל gratin, לחיצה קלה על תערובת תפוחי אדמה tosubmerge ככל האפשר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 hoursahead. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
הסר ניילון נצמד לפני האפייה.
מחממים תנור ל 204°. מכסים gratintightly עם לסכל.
אופים 30 דקות. Uncover; אופים עד העליון של gratin הוא זהב ואת רובוaliquid נספג, כ 25 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות; לשרת.