קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות4
מגזין

זוטות אמברוזיה

זוטות אמברוזיה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, עוגת קוקוס אננס זהוב, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. וזה די גרוע. נסו איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, אמברוזיה, ו אמברוזיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי 2 דקות או עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כפית שליש פודינג לתוך קערה של 3 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים עוגת קוקוס חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4
חותכים חצאי עוגה לחצות לפרוסות 1/2". מסדרים שליש פרוסות עוגה בשכבה אחת מעל פודינג. מסדרים שליש מגזרים כתום מנדרין על עוגה. סדר חצי פרוסות העוגה שנותרו על פני מקטעים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
מנדרין כתום חלקיםמנדרין כתום חלקים
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
5
מכסים את העוגה עם חצי מהפודינג שנותר; למעלה עם פרוסות העוגה שנותרו וחצי מהמקטעים הכתומים הנותרים. למעלה עם שאריות פודינג ומקטעים כתומים. תלולית קצפת מעל דבר פעוט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזיםסוכריות תפוזים
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריותקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי עם כ-50 קלוריות
6
מקשטים, אם תרצה. כיסוי וצינה כמה שעות.