זוקיני פרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל זוקיני פרמזן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 456 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 190 אוהדים. גשו לסופר וקנו פלפל, עגבניות משומר, 2 בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: זוקיני פרמזן, זוקיני פרמזן, ו זוקיני פרמזן.
הוראות
מערבבים פירורי לחם, אורגנו, בזיליקום, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה רדודה או צלחת עוגה.
מניחים ביצים בקערה רדודה שנייה או צלחת עוגה. עבודה בקבוצות, לטבול קישואים לתוך ביצה. ואז להטביע את הפרוסות בפירורי הלחם, הופך מעיל באופן שווה.
העברת קישואים מצופים לצלחת גדולה או גיליון אפייה מעוטר. כאשר כל החלקים מצופים, חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
הוסף כמה פרוסות קישואים שמתאימות בשכבה אחת ומבשלים עד להשחמה טובה, כ -3 דקות. הפוך ומבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 3 דקות יותר. חזור עם קישואים הנותרים, הוספת שמן נוסף לפי הצורך בין קבוצות.
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
מחממים כף אחת של שמן זית בסיר בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 30 שניות.
מוסיפים יין, מביאים לרתיחה ומבשלים דקה אחת.
מוסיפים עגבניות וכפית מלח נותרת. לחזור לרתיחה, להפחית חום, לכסות ומבשלים במשך 15 דקות.
גריז קל crocks בודדים או 8 על ידי 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת.
מניחים כמה כפות של רוטב בתחתית צלחת אפייה או לתוך crocks בודדים. שורה תחתונה עם קישואים בפירורי לחם. למעלה עם רוטב, ואחריו כמה חופנים של מוצרלה ופרמזן. חזור עד שכל הקישואים ישמשו. סיום עם קצף נדיב של רוטב ומקלחת של גבינות נוספות.
מניחים בתנור ואופים עד חום מבעבע, כ -30 דקות.
הסר מהתנור וקריר מעט לפני ההגשה.