זיטי אפוי עם נקניק
המתכון אפוי זיטי עם נקניק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 617 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, גבינת ריקוטה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו זיטי אפוי ונקניק, פסטו ונקניק אפוי זיטי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
הכן זיטי על פי הוראות חבילה עבור אל דנטה.
בינתיים, לבשל pancetta במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 3 דקות.
מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 3 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים נקניק, ומטגנים 5 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים יין ומבשלים 3 דקות. מערבבים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים. להפחית את החום לנמוך, ולבשל, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מערבבים ריקוטה וגבינת מוצרלה 1 כוס לפסטה מבושלת חמה. גריז קל צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
העברת תערובת פסטה למנה מוכנה, העליון עם תערובת נקניק.
מפזרים גבינת פרמזן וגבינת מוצרלה 1 כוס הנותרים.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.