קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות10
מגזין

זיטי לימון אפוי

זיטי לימון אפוי
המתכון אפוי לימון זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, פרמזן, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
במחבת nonstick גדולה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את pancetta ומבשלים עד חום ופריך, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
לרוטב: בסיר 2 ליטר, להמס את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את הקמח ומקציפים עד חלקה, על 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
הוסף את גרידת הלימון. מבשלים מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בפרמזן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בקערה גדולה, לשלב את רוטב הגבינה, pancetta מבושל, פסטה, בזיליקום ותימין. לזרוק עד החומרים מצופים. מערבבים במיץ לימון. כפית את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה ומפזרים עם מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
לציפוי: בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מפזרים את הציפוי על תערובת הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
טפטוף העליון עם שמן זית ואופים עד העליון הוא חום זהוב, 25 דקות. מגניב במשך 10 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים10שרימפס וורידיםחמאה, לשמן את תבנית האפייהחמאה, לשמן את תבנית האפייה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרי (מ 1 לימון גדול)מיץ לימון טרי (מ 1 לימון גדול)1כף. חומץ ביין אדוםגרידת לימוניםגרידת לימונים11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה10שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pancetta, פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץ', קצוץpancetta, פרוס לפרוסות עבות 1/4 אינץ', קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת10שרימפס וורידיםמלחמלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פסטה זיטיפסטה זיטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.