זיטי עם רוטב Gazpacho בגריל ונקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי עם רוטב Gazpacho גריל ונקניק. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1458 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, קישואים, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו האכלה חברים: סטייק צלוי צלוי עם רוטב Gazpacho, זיטי סיר אחד עם נקניק, ו זיטי אפוי עם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כפית כל מלח ופלפל לתוך 6 כפות שמן.
לזרוק עגבניות עם 1 כף שמן מתובל, ואז אתהקרא על שיפודים.
לקצץ את ישבנים וחולצות של פלפלים, ואז חצי פלפלים לאורכו.
בצל רבעון lengthwise, משאיר שורש מסתיים שלם.
מברשת בצל, פלפלים, וקישואים בנדיבות עם קצת שמן מתובל.
שים שום על שכבה כפולה של רדיד ורסס עם קצת שמן מתובל, ואז לעטוף בחוזקה בנייר כסף, מתפתל לאטום.
מברישים נקניקיות קלות עם קצת שמן מתובל ומניחים על צלחת.
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני-חם (חום בינוני-גבוה לגז). ירקות גריל, שום, ונקניקיות, בקבוצות במידת הצורך, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה מדי פעם (לעתים קרובות עבור שום), עד עגבניות חרוכות מעט נבול, 3 עד 5 minutesutesutes; פלפלים מושחרים כתמים, 8 עד 10 minutesutesutesutesutesutes; בצל ו zucchini הם מכרז, 8 עד 12 minutes; שום מרכך ו caramelized כתמים, כ 10 minutesutesutes; נקניקיות משחימים ומבושלים thourough, 12 עד 15 דקות.
להעביר כמו מבושל מגש (או מגשים) ולשמור חם, מכוסה.
פילפלפל. קוצצים גס 2 חצאים פלפל ו 2 חצאים קישואים ולהעביר לבלנדר.
להוסיף שום, 4 חתיכות של בצל, חומץ, סוכר, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, חצי עגבניות, ונשאר 1/4 כוס שמן פירה עד חלקה ככל האפשר.
להעביר את שאריות העגבניות לקערת הגשה גדולה ולשמור חם, מכוסה. קוצצים את הפלפלים הנותרים, בצל וקישואים ומוסיפים לעגבניות.
בינתיים, לבשל זיטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מסננים במסננת, ואז מוסיפים ירקות בגריל וזורקים עם רוטב.
מפזרים עשבי תיבול וגבינה, ולאחר מכן לשרת עם נקניקיות.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, ירקות מטאטאים (לחתוך כל בצל לתוך 6 פלחי) בסכל משומן מרופד מחבתות אפייה כבדות גדולות 4 עד 6 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם. נקניקיות מטוגנות על מתלה של מחבת מטאטאת. הזמנים עשויים להשתנות מהמתכון לעיל.