זיטי עם רוטב רוקפור
זיטי עם רוטב רוקפור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת רוקפור, פטרוזיליה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים שמנת עם רוטב רוקפור, זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, ו זיטי עם רוטב צדפות שום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מועך את הרוקפור במזלג.
מוסיפים את השמנת קצת בכל פעם, מקציפים, עד התערובת חלקה למדי. כמה גושי גבינה יישארו.
בסיר בינוני, נירוסטה, להביא את מרק העוף ואת היין לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים עד 1/2 כוס, על 5 דקות.
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את תערובת רוקפור. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב שמנת רוקפור, הפרמזן והפטרוזיליה.
המלצת יין: רוקפור קשה להתאים עם יין. אנו מעדיפים לבן חומצי, כגון chenin blanc מעמק הלואר של צרפת, או אדום חומצי, כגון דולצ ' טו צעיר מאזור פיימונטה באיטליה.