קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

זיטי עם רוטב רוקפור

זיטי עם רוטב רוקפור
זיטי עם רוטב רוקפור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת רוקפור, פטרוזיליה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים שמנת עם רוטב רוקפור, זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, ו זיטי עם רוטב צדפות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מועך את הרוקפור במזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את השמנת קצת בכל פעם, מקציפים, עד התערובת חלקה למדי. כמה גושי גבינה יישארו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
בסיר בינוני, נירוסטה, להביא את מרק העוף ואת היין לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים עד 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
תוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את תערובת רוקפור. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב שמנת רוקפור, הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
10
המלצת יין: רוקפור קשה להתאים עם יין. אנו מעדיפים לבן חומצי, כגון chenin blanc מעמק הלואר של צרפת, או אדום חומצי, כגון דולצ ' טו צעיר מאזור פיימונטה באיטליה.
מרכיבים שתצטרך
Chenin BlancChenin Blanc
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.