זית קרוסטיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זית Crostini. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 17 דקות. 253 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן מתכונים פשוט דורש זיתים, פטרוזיליה, שום, גבינת מונטריי ג'ק. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו קרוסטיני זית מעורב, ארטישוק וזית קרוסטיני, ו ארטישוק-זית קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך תערובת זית: קוצצים את הזיתים במעבד מזון.
העברה לקערה בינונית. עם ריצת מכונה, טיפת שום דרך צינור ההזנה של מעבד מזון בשר טחון.
מוסיפים פרמזן, חמאה ושמן זית ומעבדים למשחה.
מוסיפים תערובת חמאה לקערה עם זיתים. מקפלים בגבינת ג ' ק ופטרוזיליה.
חותכים באגט לפרוסות דקות ומפיצים כל פרוסה בנדיבות עם תערובת זית.
Broil: לבשל תחת broiler עד תוסס קל השחמה - כ 2 דקות.
מגישים ישר מהתנור. עוזר להכין תערובת זית מראש ולהתפשט ממש לפני שהכנסת לתנור.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורוד נוצץ, יין מבעבע, Trebbiano, ורדיקיו.
קרוסטיני עובד ממש טוב עם קיאנטי, רוזה מבעבעת ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto