קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

זיתי אפוי דלעת

זיתי אפוי דלעת
המתכון Ziti אפוי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-20 דקות . מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, עלי פטרוזיליה, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו זיתי אפוי , תבשיל זיתי אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי .

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. חמאה (
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
-אונקיה רמקינים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מבשלים נקניק במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית עד שהשומן מתקבל כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מסננים על נייר סופג ומניחים בצד. השליכו כל שומן מהמחבת מעל 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים למחבת בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לריכוך; כ-3 דקות. מערבבים מחית דלעת, ציר עוף ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
דלעת משומרדלעת משומר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה שמנת ונקניק. מבשלים עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים פסטה מבושלת ופטרוזיליה למחבת ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד לציפוי. מחלקים את תערובת הריגטוני בין 8 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מפזרים את החלק העליון של כל רמקין בגבינת פרמזן ואופים 35 דקות עד שהציפוי מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

מרכיבים