זיתי אפוי דלעת
המתכון Ziti אפוי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-20 דקות . מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, עלי פטרוזיליה, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו זיתי אפוי , תבשיל זיתי אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות F. חמאה (
מבשלים נקניק במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית עד שהשומן מתקבל כ-8 דקות.
מוציאים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מסננים על נייר סופג ומניחים בצד. השליכו כל שומן מהמחבת מעל 2 כפות.
מוסיפים למחבת בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לריכוך; כ-3 דקות. מערבבים מחית דלעת, ציר עוף ומרווה.
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה שמנת ונקניק. מבשלים עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
מוסיפים פסטה מבושלת ופטרוזיליה למחבת ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד לציפוי. מחלקים את תערובת הריגטוני בין 8 הרמקינים המוכנים.
מפזרים את החלק העליון של כל רמקין בגבינת פרמזן ואופים 35 דקות עד שהציפוי מזהיב.