המתכון Ziti אפוי דלעת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך תוך שעה ו-20 דקות . מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -34 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, עלי פטרוזיליה, ציר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 58% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו זיתי אפוי , תבשיל זיתי אפוי וזיטי או ריגטוני אפוי .
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות F. חמאה (
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
-אונקיה רמקינים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מבשלים נקניק במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית עד שהשומן מתקבל כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים מהמחבת בעזרת כף מחוררת, מסננים על נייר סופג ומניחים בצד. השליכו כל שומן מהמחבת מעל 2 כפות.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים למחבת בצל, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש ושמן ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד לריכוך; כ-3 דקות. מערבבים מחית דלעת, ציר עוף ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(הוציאו כבד וצוואר)
דלעת משומר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ענף רוזמרין
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים יחד ומוסיפים מלח. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מערבבים פנימה שמנת ונקניק. מבשלים עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים פסטה מבושלת ופטרוזיליה למחבת ומערבבים בעדינות את כל המרכיבים יחד לציפוי. מחלקים את תערובת הריגטוני בין 8 הרמקינים המוכנים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים את החלק העליון של כל רמקין בגבינת פרמזן ואופים 35 דקות עד שהציפוי מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו