קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

זיתי אפוי ונקניק

זיתי אפוי ונקניק
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין זיתי אפוי ונקניק בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -31 גרם שומן . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, ביצה וקמח. עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: זיתי אפוי עם נקניק , אטריות זיטי אפויות עם נקניק , וזיטי אפוי עם נקניק .

הוראות

1
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
לנקז; מניחים בקערה גדולה. במחבת קטנה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שאינה ורודה יותר; מסננים וחותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בסיר גדול ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, 1 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל עד לקבלת תערובת חלקה; להוסיף חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
5
יוצקים על פסטה; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
בקערה קטנה מערבבים את הביצה, הקוטג', הפטרוזיליה ושארית גבינת הפרמזן, מלח ופלפל. כף מחצית מתערובת הפסטה לתוך 2-1/2-Qt משומן. צלחת אפייה. מעל תערובת גבינת קוטג'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים נקניק לתערובת הפסטה שנותרה; כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
מפזרים גבינת מוצרלה ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
9
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Cecchi Chianti Classico. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
צ'קי קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו הוא יין הדגל של משפחת צ'צ'י. היין מאופיין בצבע אדום אודם עז, הנוטה לגרניט עם התיישנות. על החיך, הוא מותאם על ידי טעם יבש ומלא. באף הוא מלא, עשיר וגיני, מאופיין ברמזים של סיגליות.