זיתים מטוגנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיתים מטוגנים. מנה אחת מכילה 915 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם אבקת שום, פירורי לחם, זיתים קולוסליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו זיתים מטוגנים איטלקיים, זיתים מטוגנים ממולאים בצ'וריסו, ו סלט הדר עם רוזמרין מטוגן וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן קנולה ל 350 מעלות F. (טיפת פירור לחם קטן מאוד לתוך השמן אם הוא מתחיל לרחוש את השמן הוא חם מספיק.)
מערבבים קמח, אבקת שום ואבקת צ ' ילי יחד ומניחים בצלחת רדודה.
יוצקים ביצים לתוך מנה אחרת, ופירורי לחם עם פלפל שחור טחון לשלישי.
מגלגלים את הזיתים בקמח, מגלגלים אותם בביצה המוכה ולבסוף מגלגלים אותם בפירורי הלחם. הגדר על צלחת לתת את הלחם הזדמנות להתייבש וליצור קרום בעוד השמן מתחמם.
כאשר שמן חם, לשים חצי הזיתים לתוכו, להיזהר לא להפיל אותם להתיז שמן חם. מטגנים עד חום זהוב, ולאחר מכן להסיר ולנקז על מגבות נייר. הקפד להטות את השמן ממרכז הזית.
מגישים על מגש עם קוביות גבינת מנצ ' גו ופרוסות נקניק סראנו.