Oxtail Bourguinonne עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו ראגו זנב שור, Oxtail Marmalade, ו תבשיל זנב-שור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. להחזיר 6 כפות לטפטפות לסיר (להוסיף שמן זית, במידת הצורך, כדי למדוד 6 כפות סך; בייקון מילואים לשימוש אחר). לקשור פטרוזיליה, קורנית, ועלי דפנה יחד לזר garni. מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה כדי להדביק חלקה.
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים זנב שור, כמה חתיכות בכל פעם, לקמח מתובל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
זנב שור
5
מטפטפים קותלי חזיר בסיר מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף זנב שור וחום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר זנב שור לקערה אחרי כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להפחית את החום בינוני נמוך.
8
מוסיפים בצל קצוץ, גזר קצוץ ושום טחון לסיר. מטגנים עד שהבצל מתרכך, 5 עד 6 דקות. החזר זנב-שור וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
זנב שור
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיף זר garni, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, התאמת חום מדי פעם כדי לשמור על רתיחה עדינה, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מערבבים פטריות, בצלצלים, נתחי גזר, וציפורן שום שלמה. להגביר את החום ולחזור לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות עד בשר וירקות במכרז, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזיר
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להטות סיר וכפית את כל שומן שעולה אל פני השטח. מערבבים קמח לנזיד. מבשלים חשופים עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.