Oxtail Bourguinonne עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו ראגו זנב שור, Oxtail Marmalade, ו תבשיל זנב-שור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזיר
2
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. להחזיר 6 כפות לטפטפות לסיר (להוסיף שמן זית, במידת הצורך, כדי למדוד 6 כפות סך; בייקון מילואים לשימוש אחר). לקשור פטרוזיליה, קורנית, ועלי דפנה יחד לזר garni. מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה כדי להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
גב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מערבבים פטריות, בצלצלים, נתחי גזר, וציפורן שום שלמה. להגביר את החום ולחזור לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות עד בשר וירקות במכרז, כ 45 דקות יותר.
להטות סיר וכפית את כל שומן שעולה אל פני השטח. מערבבים קמח לנזיד. מבשלים חשופים עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.