קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

זנב שור בורגינון

זנב שור בורגינון
Oxtail Bourguinonne עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 102 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך עלי דפנה, שיני שום, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. נסו ראגו זנב שור, Oxtail Marmalade, ו תבשיל זנב-שור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
יוצקים טפטוף לתוך קערה קטנה. להחזיר 6 כפות לטפטפות לסיר (להוסיף שמן זית, במידת הצורך, כדי למדוד 6 כפות סך; בייקון מילואים לשימוש אחר). לקשור פטרוזיליה, קורנית, ועלי דפנה יחד לזר garni. מערבבים 1 כף קמח וחמאה בקערה קטנה כדי להדביק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח, 2 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי, ואגוז מוסקט בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים זנב שור, כמה חתיכות בכל פעם, לקמח מתובל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
זנב שורזנב שור
5
מטפטפים קותלי חזיר בסיר מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף זנב שור וחום מכל הצדדים, על 6 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר זנב שור לקערה אחרי כל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
להפחית את החום בינוני נמוך.
8
מוסיפים בצל קצוץ, גזר קצוץ ושום טחון לסיר. מטגנים עד שהבצל מתרכך, 5 עד 6 דקות. החזר זנב-שור וכל מיצים שהצטברו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
זנב שורזנב שור
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיף זר garni, ואז מרק ויין. מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד הבשר הוא כמעט רך, התאמת חום מדי פעם כדי לשמור על רתיחה עדינה, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garniזר Garni
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מערבבים פטריות, בצלצלים, נתחי גזר, וציפורן שום שלמה. להגביר את החום ולחזור לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים את הסיר ומבשלים בעדינות עד בשר וירקות במכרז, כ 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להטות סיר וכפית את כל שומן שעולה אל פני השטח. מערבבים קמח לנזיד. מבשלים חשופים עד רוטב מתעבה מעט, ערבוב מדי פעם, 6 עד 8 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. להכניס למקרר חשוף עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת