המתכון זנגביל אגס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק תפוחים, ציפורן טחון, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. נסו זנגביל אגס טריפל, עוגת זנגביל, ו עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
יוצקים למחבת ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
4
תן לנוח 5 דקות; להפוך על rack ולתת מגניב.
5
חתוך ל-1-ב. קוביות.
6
לבשל אגסים: להמיס 2 כפות. חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
אגס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להוסיף אגסים. מבשל, ערבוב, עד רך, 7 דקות. מערבבים בסוכר חום, 1/2 כפית. ג ' ינג ' ר טחון, ו-1/4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג ' ינג ' ר
סוכר חום
אגס
מלח
8
הפוך פודינג: במחבת מעל חום בינוני, להקציף חצי וחצי, 3 ביצים, 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/4 כפית. מלח עד התעבה, 10 דקות. תוריד את החום; מערבבים ב וניל 2 כף. חמאה.