זנגוויל עם רוטב צימוקים הוא הר ד ' אובר שמגיש 80. מנה אחת מכילה 186 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור חג המולד. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קיצור, סודה לשתייה, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 15%, המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוטב צימוקים אננס, רוטב אנצ'ו-צימוקים, ו רוטב צימוקים רום.
הוראות
1
בקערה גדולה מאוד, קרם את הקיצור והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים מולסה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
(קיבלר)
3
שלב קמח, קינמון, אבקת אפייה, ג ' ינג ' ר, סודה לשתייה ומלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם מים.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-40 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
לרוטב, בתנור הולנדי, שלבו את הסוכרים, הקמח והמלח. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. הפחיתו את החום; להוסיף צימוקים. מבשלים במשך 10 דקות או עד שהצימוקים שמנמנים, תוך ערבוב מדי פעם.
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מועמד רנרד ברוט. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-50 דולר.