קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

זעפרן וריזוטו שרימפס

זעפרן וריזוטו שרימפס
זעפרן וריזוטו שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המניה כדי מבשלים ולהוסיף את הזעפרן. הפחת את החום לנמוך ושמור על המניה warm.In סיר או מחבת גדולה עם תחתית מעוגלת, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל לחום בינוני עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
זעפרןזעפרן
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף את הבצל והשום למחבת ולטגן כדי לרכך 3 עד 4 דקות. מערבבים את האורז, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף במלאי חם, כמה מצקות בכל פעם, ומערבבים לרגע עם כל תוספת, עד המניה נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת יותר. לאחר 20 עד 25 דקות, מערבבים את החמאה ואת 1 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך כך שהאורז עבה
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
כאשר האורז מבושל אל דנטה, לאחר 20 עד 25 דקות, מערבבים בחמאה ובגבינה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך כך שהאורז עבה.מתבלים במלח ופלפל.מקפלים את השרימפס ומבשלים 2 דקות. כפית את הריזוטו לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מגישים באופן מיידי.