זעפרן וריזוטו שרימפס
זעפרן וריזוטו שרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1468 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ריזוטו זעפרן עם שרימפס ופיסטוקים, ו מולים, צדפות ושרימפס עם ריזוטו זעפרן ועוגת זית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני, להביא את המניה כדי מבשלים ולהוסיף את הזעפרן. הפחת את החום לנמוך ושמור על המניה warm.In סיר או מחבת גדולה עם תחתית מעוגלת, מחממים את שמן הזית הבתולי מעל לחום בינוני עד בינוני.
מוסיף את הבצל והשום למחבת ולטגן כדי לרכך 3 עד 4 דקות. מערבבים את האורז, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד התאדה.
הוסף במלאי חם, כמה מצקות בכל פעם, ומערבבים לרגע עם כל תוספת, עד המניה נספגת כמעט לחלוטין לפני הוספת יותר. לאחר 20 עד 25 דקות, מערבבים את החמאה ואת 1 כוס גבינה.
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך כך שהאורז עבה
כאשר האורז מבושל אל דנטה, לאחר 20 עד 25 דקות, מערבבים בחמאה ובגבינה.
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך כך שהאורז עבה.מתבלים במלח ופלפל.מקפלים את השרימפס ומבשלים 2 דקות. כפית את הריזוטו לקערה רדודה.