קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

זר לחם קלוע

זר לחם קלוע
זר לחם קלוע דורש כ 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח גס, בצק פיצה, פפריקה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון של 15%, המנה הזו לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם זר קלוע, זר שומשום קלוע, ו זר כתום קלוע.

הוראות

1
מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בנייר קלף ומפזרים שכבה דקה של קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
על משטח עבודה מקומח מרדדים את 3 חלקי הבצק ל -3 חבלים ארוכים. מרפדים את 3 החבלים זה ליד זה כשהקצוות העליונים חופפים והקצוות התחתונים במרחק של כ -3 סנטימטרים זה מזה. צובטים את הקצוות העליונים. צמה את החבלים יחד; משוך את החלק השמאלי למרכז, ואז החזק את החלק המרכזי הישן ביד שמאל ומשוך אותו הצידה. לבסוף, הביאו את החלק הימני מעל המרכז. חזור על התהליך, לסירוגין הצדדים, עד שכל אורך הלחם קלוע. הצטרף לשני הקצוות ליצירת זר עגול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מעבירים את זר הבצק לתבנית הסדין המרופדת בקלף. אבק עם קמח, ומכסים במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן הוכחה במקום חם במשך 45 דקות.
5
בקערה קטנה מערבבים יחד את שמן הזית, השום, הפפריקה, התיבול האיטלקי והגבינה. הניחו בצד. מקציפים את הביצה עם המים בקערה קטנה ומניחים בצד
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
אופים את זר הלחם בתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים את הלחם מהתנור ומברישים אותו בתערובת שמן הזית. מחזירים אותו לתנור ואופים אותו עוד 20 דקות. ב -10 הדקות האחרונות של האפייה מצפים את כל הזר בשטיפת הביצים ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®