זר קינמון-תפוח
מתכון קינמון - תפוח זר יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 7 שעות ו-40 דקות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 638 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מקלות קינמון, לימון ליים סודה פופ, אקדח דבק ומקלות דבק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו זר לחם קינמון שוקולד, מאפינס קינמון תפוחים עם ציפוי קינמון, ו פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים תפוחים לאורכו מקצה גזע דרך הליבה לפרוסות 1/4 אינץ'. לטבול תפוחים לתוך מיץ לימון כדי למנוע בראונינג; מקום על מדפים חוט. בזהירות למקם מדפים תיל על מתלה תנור.
הסר מתלי תיל מהתנור והנח על משטח אטום לחום.
בואו תפוחים לעמוד על 2 שעות או עד יבש לחלוטין.
מניחים תפוחים יבשים על נייר שעווה. מעיל כל צד עם 2 שכבות אור של לכה ספריי, בעקבות הוראות היצרן.
לקשור מקלות קינמון 10 אינץ ' יחד. לצרף לחזית של זר עם 6 אינץ ' של הסרט. דבק פרוסות תפוח מיובשות 3 1/2 אינץ מקלות קינמון מלפנים בצד של זר, באמצעות אקדח דבק. לצרף עלים סרט על מקלות קינמון 10 אינץ'. הפוך קשת עם הסרט שנותר, לצרף זר. צרף קולב תיל אם תרצה.