זרי חג המולד
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לאוסף שלך, זרי חג המולד עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. והוא מתאים להגשה ל 36 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה על 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך חמאה, צבעי מאכל, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון של 10%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: זרי חג המולד, זרי חג המולד, ו זרי חג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
קרם יחד את החמאה או המרגרינה, סוכר הקונדיטור, הקמח ותמצית המנטה.
להפריד את הבצק לשני חלקים שווים, לשים קערות נפרדות גוון עם צבעי מזון.
מרדדים בצק לכדורים קטנים, בערך 1/2 כפית לעוגיה.
מניחים שישה כדורים במעגל, לסירוגין צבעים על גיליון עוגיות.
אופים במשך 8 דקות. הערה: אני מניח שאתה יכול להשמיט טעם מנטה או להחליף אותו, אבל אנחנו אוהבים מנטה, אז לא ניסיתי וריאציות או תחליפים .
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר