זרי חמוציות
זרי חמוציות עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם מלח, חמוציות, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו זרי קמח תירס, זרי חג המולד, ו זרי שפריץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים התגלגלו, ומלח.
מחממים חלב, חמאה ומים עד חם מאוד (120 מעלות עד 130 מעלות F). בהדרגה להוסיף תערובת קמח; לנצח 2 דקות במהירות בינונית של מיקסר חשמלי, גירוד קערה מדי פעם.
מוסיפים ביצים וקמח 1/2 כוס; לנצח 2 דקות במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם. עם כפית, מערבבים מספיק קמח שנותר כדי להפוך את הבלילה נוקשה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד; מקררים 2 עד 24 שעות.
מילוי חמוציות: בסיר בינוני, לשלב חמוציות קצוצות, 1/2 כוס סוכר, ו 1 1/2 כפיות קליפת תפוז מגוררת; להביא לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות או עד עבה מאוד.
הסר תערובת מחום, ולתת מגניב.
הסר בצק מהמקרר. אגרוף בצק למטה.
מורחים חמוציות מילוי על בצק כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. מקפלים לרוחב בשלישים, כדי לצרף מילוי, מה שהופך 12 x 7 אינץ מלבן. לחץ על הקצוות כדי לאטום.
חותכים את הבצק לרצועות 12 (1 אינץ'). מחזיק קצוות של כל רצועה, לסובב שלוש פעמים. צבטו יחד קצוות של כל רצועה מעוותת כדי ליצור זרים; מניחים על גיליונות אפייה משומנים. כיסוי; בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד כמעט הוכפל בגודל, על 30 עד 45 דקות.
אופים ב 400 מעלות F עבור 12 עד 15 דקות או עד הסוף, החלפת עמדות של גיליונות באמצע דרך זמן האפייה אפילו בראונינג.
הסר זרים מסדינים אפייה; בואו להתקרר על מדפי תיל. זרי כפור עם ציפוי אבקת סוכר, אם תרצה.
ציפוי אבקת סוכר: בקערה, לשלב אבקת סוכר, 4 עד 5 כפיות התאדו חלב, ו 1/2 כפית תמצית וניל טהור איי התבלינים. מערבבים עד חלקה