קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

זרי פטל דנים

זרי פטל דנים
זרי פטל דנים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו גבינת פטל דנית, עוגת גבינה פטל דנית, ו גבינת פטל דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את המילוי: מקציפים את גבינת השמנת והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, בערך3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים עד להטמעה; מניחים בצד. חמאה 2 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
הניחו חתיכה גדולה של נייר קלף ואבק בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים את הבצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מניחים 1 חתיכה על הקלף ומגלגלים למלבן בגודל 16 על 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מפזרים 1 כף פירורי לחם, ואז מורחים מחצית ממילוי גבינת השמנת על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מפזרים 1/2 כוס פטל לאורך באמצע. השתמש קלף להרים את הבצק לגלגל אותו סביב המילוי לתוך יומן 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מעבירים את היומן לאחד מגיליונות האפייה המוכנים, בצד התפר כלפי מטה ויוצרים זר, צובטים את הקצוות יחד לאיטום. חזור על הפעולה ליצירת זר שני. מכסים את הזרים ברפיון עם עטיפת פלסטיק חמאה ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. עמדות עמדה בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות פ לחשוף את הזרים. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתחי אוורור ארוכים לרוחב צמרות הזרים במרווחים של 1 אינץ', בעזרת האצבעות כדי להפריד בעדינות את הבצק בכל חתך. מקציפים את הביצה שנותרה עם 1 כף מים בקערה קטנה; מברישים את צמרות הזרים בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות, מחליפים את מיקום ניירות האפייה באמצע הדרך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר על ניירות האפייה. אבק עם סוכר קונדיטורים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
מחממים 1/2 כוס מים והחלב בסיר על אש נמוכה עד שמדחום רושם 100 מעלות פרנהייט עד 110 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמרים ואז מפזרים קורט מהסוכר; מניחים בצד, ללא הפרעה, עד לקבלת קצף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
הקציפו את החמאה המומסת, החלמון והווניל לתערובת השמרים עד לאיחוד. בקערה גדולה מקציפים את הקמח, את יתרת הסוכר, המלח ואגוז המוסקט. יוצרים באר במרכז, ואז מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת בצק סמיך ומעט דביק. הופכים על משטח מקומח ולשים עד שהם רכים ואלסטיים, בערך 6 דקות. מעצבים לכדור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
מברישים קערה גדולה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
15
מוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי קל בחמאה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק מוכפל בגודלו, בערך 1 שעה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
16
הופכים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה לשחרור עודפי אוויר; יוצרים מחדש לכדור ומחזירים לקערה. חמאה קלות חתיכת ניילון גדולה והניחה אותה ישירות על פני הבצק. מכסים את הקערה היטב בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
17
צילום: ג ' וני מילר