זרי פטל דנים
זרי פטל דנים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו גבינת פטל דנית, עוגת גבינה פטל דנית, ו גבינת פטל דנית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את המילוי: מקציפים את גבינת השמנת והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, בערך3 דקות.
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים עד להטמעה; מניחים בצד. חמאה 2 ניירות אפייה.
הניחו חתיכה גדולה של נייר קלף ואבק בקמח.
מניחים 1 חתיכה על הקלף ומגלגלים למלבן בגודל 16 על 6 אינץ'.
מפזרים 1 כף פירורי לחם, ואז מורחים מחצית ממילוי גבינת השמנת על הבצק ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' מכל הצדדים.
מפזרים 1/2 כוס פטל לאורך באמצע. השתמש קלף להרים את הבצק לגלגל אותו סביב המילוי לתוך יומן 16 אינץ'.
מעבירים את היומן לאחד מגיליונות האפייה המוכנים, בצד התפר כלפי מטה ויוצרים זר, צובטים את הקצוות יחד לאיטום. חזור על הפעולה ליצירת זר שני. מכסים את הזרים ברפיון עם עטיפת פלסטיק חמאה ולתת לעלות במקום חמים עד הוכפל בגודל, על 1 שעה, 30 דקות. עמדות עמדה בשליש העליון והתחתון של התנור; מחממים ל 350 מעלות פ לחשוף את הזרים. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתחי אוורור ארוכים לרוחב צמרות הזרים במרווחים של 1 אינץ', בעזרת האצבעות כדי להפריד בעדינות את הבצק בכל חתך. מקציפים את הביצה שנותרה עם 1 כף מים בקערה קטנה; מברישים את צמרות הזרים בשטיפת הביצים.
מעבירים לתנור ואופים עד להזהבה, 30 עד 35 דקות, מחליפים את מיקום ניירות האפייה באמצע הדרך.
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר על ניירות האפייה. אבק עם סוכר קונדיטורים לפני ההגשה.
מחממים 1/2 כוס מים והחלב בסיר על אש נמוכה עד שמדחום רושם 100 מעלות פרנהייט עד 110 מעלות פרנהייט.
מסירים מהאש ומפזרים מעל את השמרים ואז מפזרים קורט מהסוכר; מניחים בצד, ללא הפרעה, עד לקבלת קצף, כ -5 דקות.
הקציפו את החמאה המומסת, החלמון והווניל לתערובת השמרים עד לאיחוד. בקערה גדולה מקציפים את הקמח, את יתרת הסוכר, המלח ואגוז המוסקט. יוצרים באר במרכז, ואז מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים בעזרת כף עץ ליצירת בצק סמיך ומעט דביק. הופכים על משטח מקומח ולשים עד שהם רכים ואלסטיים, בערך 6 דקות. מעצבים לכדור.
מברישים קערה גדולה בחמאה.
מוסיפים את הבצק, הופכים לציפוי קל בחמאה. מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפוח בטמפרטורת החדר עד שהבצק מוכפל בגודלו, בערך 1 שעה, 15 דקות.
הופכים את הבצק מהקערה ולשים בקצרה לשחרור עודפי אוויר; יוצרים מחדש לכדור ומחזירים לקערה. חמאה קלות חתיכת ניילון גדולה והניחה אותה ישירות על פני הבצק. מכסים את הקערה היטב בניילון ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות או למשך הלילה.