קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

זרעי דלעת פקאן שביר

זרעי דלעת פקאן שביר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°. להיות סבלני, זה יכול לקחת עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר את הסיר מהחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לאפייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים את זרעי הדלעת ואת הפקאן. מיד לגרד את השביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מפזרים את המלח על השברירי החם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות על גבישי מלח רבים ככל שאתה יכול לתוך שביר. זה עוזר להם להישאר פעם השברירי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, על 2 שעות, ואז לשבור אותו לרסיסים גדולים. השברירי ישמור עד 3 שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.