קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

זרעי דלעת פקאן שביר

זרעי דלעת פקאן שביר
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו זרעי דלעת מתובלים-פקאן שביר, פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה עם נייר קלף. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
מערבבים את הסוכר, מים, חמאה וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני ומביאים אותו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע ענבר עשיר ו מדחום ממתקים רושם 149°. להיות סבלני, זה יכול לקחת עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
כאשר המדחום פוגע 149°, מיד להסיר את הסיר מהחום ומערבבים את הקינמון, קאיין, וסודה לאפייה. התערובת תהיה בועה קצף במרץ. מערבבים את זרעי הדלעת ואת הפקאן. מיד לגרד את השביר על גיליון אפייה מצופה קלף, להפיץ אותו ככל האפשר עם החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מפזרים את המלח על השברירי החם. באמצעות קצות אצבעות נקיות, לחץ בעדינות על גבישי מלח רבים ככל שאתה יכול לתוך שביר. זה עוזר להם להישאר פעם השברירי הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
לאפשר שביר להתקרר לחלוטין, על 2 שעות, ואז לשבור אותו לרסיסים גדולים. השברירי ישמור עד 3 שבועות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.