זרעי דלעת שבירים
דלעת זרע שביר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, מים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים, זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת שבירים.
הוראות
שים גיליון קלף בגודל 24 על 12 אינץ'על משטח עבודה ופינות עיגון עם פיסות סרט. מביאים סוכר, מים ומלח ים לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר על חום מתון, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. תערובת לבשל, ללא ערבוב, לשטוף את כל גבישי סוכר מהצד של מחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים, עד סירופ רושם 114° (שלב רך כדור) על מדחום, 10 עד 12 דקות (סירופ סוכר יהיה חסר צבע).
הסר מהחום ומערבבים זרעים עם כף עץ, ולאחר מכן להמשיך לערבב עד סירופ מתגבש, 3 עד 4 דקות.
להחזיר מחבת לחום מתון ולבשל, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס לחלוטין (סוכר ימשיך להתייבש ולהיות מגורען לפני ההיתוך) והופך צבע קרמל עמוק, 4 עד 5 דקות יותר (זרעים יהיו קלויים). בזהירות לשפוך תערובת קרמל חם על קלף בזהירות לכסות עם גיליון אחר. מיד להתגלגל (בין גיליונות קלף) דק ככל האפשר עם מערוך, לחיצה בחוזקה.
הסר גיליון עליון של קלף ומיד לחתוך שביר לחתיכות עם סכין כבד או גלגל פיצה. מגניב שביר לחלוטין, ואז לקלף נייר מלמטה. (לסירוגין, לשבור שביר לחתיכות פעם מגניב.)
שביר יכול להיעשות 2 שבועות קדימה ונשמר, שכבות מופרדות על ידי נייר שעווה, במיכל אטום.