קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות73
מגזין

חבילות Tamale עטופות בצ'ארד או כרוב פולנטה-צ' ילה מ ' לב הצלחת

חבילות Tamale עטופות בצ'ארד או כרוב פולנטה-צ' ילה מ ' לב הצלחת
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פולנטה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו התקף לב על צלחת אלפרדו + לאכול את החלמונים, Lablabi (מרק חומוס טוניסאי) מ ' לב הצלחת, ו לחם בגריל וסלט כרוב עם בצל אדום, אגוזי מלך, ותאנים, מ ' לב הצלחת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים על סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, מניחים סיר בינוני על אש בינונית למשך כדקה, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף שמן הזית ומערבלים למעייל את המחבת. לזרוק את הבצל והכמון ולבשל, ערבוב, במשך כ 5 דקות, עד הבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את הצ 'ילי, מלח, וכמה פלפל ו sauté לעוד 5 דקות, או עד צ' ילי מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
4
הוסף עוד כף שמן, אם תרצה בכך, ומפזרים את הפולנטה, ערבוב למעיל. להפחית את החום בינוני נמוך ו לטגן את התערובת במשך 5 דקות בערך, או עד הגרגרים להיות קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
כאשר המים רותחים, להוסיף 3 כוסות, 1 כוס בכל פעם, לתערובת פולנטה, ערבוב אותו, ואז מכסה את הסיר בין תוספות כך פולנטה סופג אותו (כאילו אתה עושה ריזוטו, אבל עם פחות ערבוב). זה צריך לקחת בערך 10 דקות. (השאר את המים הנותרים מבעבעים בסיר על הכיריים.) כאשר 3 כוסות משולבים ואת התערובת היא במכרז, 6 עד 8 דקות, להסיר אותו מהחום ומערבבים מיד את הגבינה. שים בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
להרים כל chard או עלה collard, אחד בכל פעם, להחזיק אותו על ידי גזע, לטבול את העלה כולו במים רותחים, למטה לבסיס, לשמור אותו שם עד עמוד השדרה הופך גמיש מספיק כדי להתכופף מבלי לשבור, 20 עד 30 שניות, בהתאם לגודל. לנער את כל עודפי מים ולערום את העלים blanched על צלחת כמו שאתה הולך. לטף אותם יבש עם מגבות, באמצעות מספריים, לקצץ את הגבעולים בבסיס העלים ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
Chard שוויצריChard שוויצרי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
7
כדי להרכיב את החבילות, מניחים כ 1/4 כוס של המילוי (מעט יותר עבור עלים גדולים יותר; פחות עבור קטן יותר) ליד החלק התחתון של כל עלה לגלגל אותו בחוזקה, מתקפל בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים את כל העלים המלאים בצד התפר על צלחת. אם יש לך שאריות מילוי, לשמור את זה שימושי.
9
זמן קצר לפני ההגשה, מניחים מחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') מעל חום בינוני במשך כדקה, ולאחר מכן מוסיפים כ 1/2 כף שמן זית מערבולת כדי מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הוסף את החבילות ואת sauté משני הצדדים במשך סך של 5 עד 8 דקות, או עד מחומם דרך. (אתה יכול גם לטגן כל מילוי שאריות או לחמם אותו במיקרוגל ומגישים אותו מתחת או מפוזרים על גבי.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
11
מגישים את החבילות חמות או חמות.
1
מוסיף שווה של האוזן של תירס מתוק מקווקו טרי למילוי
מרכיבים שתצטרך
או כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנואו כל עשב תיבול שאתה נהנה ממנו
2
מקשטים עם פלחי אבוקדו וליים פרוסים
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.