חבילות עוף מפוחלצות אלגנטיות ואספרגוס
גשו לסופר וקנו חצאי חזה עוף, בייקון, לחם תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 86%. מתכונים דומים: חבילות אספרגוס עוף, חבילות עוף ואספרגוס, ו חבילות עוף ואספרגוס גביני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מחממים שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל והשום; מבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הסלרי, הגזר והפטריות; מבשלים עד שהירקות מתרככים. מערבבים את לחם התירס וגבינת פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מניחים בצד.
להניח את חזה העוף שטוח על משטח עבודה. צור כיס בכל שד על ידי שימוש בסכין חיתוך כדי להפוך אופקי לחתוך צד אחד; וודא לא לחתוך את כל הדרך. למלא את השדיים עם תערובת לחם תירס מספיק כדי להפוך אותם די שמנמן.
מפזרים מלח ופלפל, ולאחר מכן במקום לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מדחום מוכנס למרכז המילוי קורא 160 מעלות F (70 מעלות C), כ 45 דקות.
בעוד העוף מתבשל, מחלקים את חניתות האספרגוס לשניים, מנות 6 חתיכות, ולעטוף כל חבילה עם פרוסת בייקון.
מניחים לתוך צלחת אפייה רדודה, ואופים יחד עם העוף במהלך 20 הדקות האחרונות. האספרגוס צריך להיות רך, ואת בייקון פריך כאשר נעשה.
כדי לשרת, לחתוך את השדיים באלכסון לפרוסות 1/4 אינץ'. מאוורר את הפרוסות החוצה לצורה חצי ירח בצד אחד של הצלחת, ומניח צרור אספרגוס בצד השני.