קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חבילות תפוחי אדמה וכרוב

חבילות תפוחי אדמה וכרוב
חבילות תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, פירורי לחם גס מכיכר לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כרוב חבילות עם קראוט, חבילות תפוחי אדמה אדומים, ו חבילות של תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. להיפטר כל עלים דהוי או פגום חיצוני קשה מן הכרוב, ואז כרוב הליבה בזהירות נמוך לתוך מים רותחים באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מרתיחים כרוב, מושך את 6 עלים גדולים (כדי לשמש עטיפות דקורטיביות ואכלו אם תרצה) עם מלקחיים כפי שהם לרכך ולהשאיר אותם עם כרוב שנותר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים עלים גדולים לקערת מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
להעביר את שאר הכרוב למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר עלים גדולים מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
כוסות מאפין חמאה קלות, ולאחר מכן לשים 2 רצועות קלף בתבנית חוצה בכל כוס. (יהיה לך לבליטה 2 אינץ'.) קו כל כוס עם עלה כרוב גדול. קוצצים בגסות מספיק כרוב שנותר למדוד 3 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים בצל יחד עם שום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ואז מכסים במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להגדיר תפוחי אדמה במסננת על סיר כדי קיטור יבש, חשוף, 5 דקות. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בחמאה, גבינה, חזרת, חמאת מקל 1/2, ונשאר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוכך, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
למלא כל עלה כרוב עם תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחלק תערובת כרוב בין העלים. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. מקפלים קצוות של כרוב לקראת מילוי (לא לכסות לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
13
אופים עד מחומם דרך וקצוות של כרוב משחימים היטב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מעבירים עלים ממולאים לצלחות באמצעות גליות קלף.
1
עלי כרוב ממולא ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי