חבילות תפוחי אדמה וכרוב
חבילות תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, פירורי לחם גס מכיכר לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כרוב חבילות עם קראוט, חבילות תפוחי אדמה אדומים, ו חבילות של תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. להיפטר כל עלים דהוי או פגום חיצוני קשה מן הכרוב, ואז כרוב הליבה בזהירות נמוך לתוך מים רותחים באמצעות כף מחורץ.
מרתיחים כרוב, מושך את 6 עלים גדולים (כדי לשמש עטיפות דקורטיביות ואכלו אם תרצה) עם מלקחיים כפי שהם לרכך ולהשאיר אותם עם כרוב שנותר, 5 דקות.
מעבירים עלים גדולים לקערת מי קרח כדי להפסיק לבשל.
להעביר את שאר הכרוב למסננת לנקז.
להעביר עלים גדולים מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
כוסות מאפין חמאה קלות, ולאחר מכן לשים 2 רצועות קלף בתבנית חוצה בכל כוס. (יהיה לך לבליטה 2 אינץ'.) קו כל כוס עם עלה כרוב גדול. קוצצים בגסות מספיק כרוב שנותר למדוד 3 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים בצל יחד עם שום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך משחימים, על 10 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ואז מכסים במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, כ -15 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן להגדיר תפוחי אדמה במסננת על סיר כדי קיטור יבש, חשוף, 5 דקות. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בחמאה, גבינה, חזרת, חמאת מקל 1/2, ונשאר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית עד בשילוב היטב.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוכך, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
למלא כל עלה כרוב עם תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחלק תערובת כרוב בין העלים. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. מקפלים קצוות של כרוב לקראת מילוי (לא לכסות לחלוטין).
אופים עד מחומם דרך וקצוות של כרוב משחימים היטב, 25 עד 30 דקות.
מעבירים עלים ממולאים לצלחות באמצעות גליות קלף.
עלי כרוב ממולא ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.