קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

חבילות תפוחי אדמה וכרוב

חבילות תפוחי אדמה וכרוב
חבילות תפוחי אדמה וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 866 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 100 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שום, פירורי לחם גס מכיכר לחם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. נסו כרוב חבילות עם קראוט, חבילות תפוחי אדמה אדומים, ו חבילות של תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2
להביא סיר 6-8 ליטר של מים מלוחים לרתיחה. להיפטר כל עלים דהוי או פגום חיצוני קשה מן הכרוב, ואז כרוב הליבה בזהירות נמוך לתוך מים רותחים באמצעות כף מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מרתיחים כרוב, מושך את 6 עלים גדולים (כדי לשמש עטיפות דקורטיביות ואכלו אם תרצה) עם מלקחיים כפי שהם לרכך ולהשאיר אותם עם כרוב שנותר, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מעבירים עלים גדולים לקערת מי קרח כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
להעביר את שאר הכרוב למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר עלים גדולים מגבות נייר כדי לנקז, ואז לטפוח יבש.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
כוסות מאפין חמאה קלות, ולאחר מכן לשים 2 רצועות קלף בתבנית חוצה בכל כוס. (יהיה לך לבליטה 2 אינץ'.) קו כל כוס עם עלה כרוב גדול. קוצצים בגסות מספיק כרוב שנותר למדוד 3 כוסות, ולאחר מכן מוסיפים בצל יחד עם שום, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד כרוב הוא רך משחימים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
8
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות 1 אינץ', ואז מכסים במים מלוחים קרים על ידי 1 אינץ ' בסיר 2-3 ליטר ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד מכרז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
10
מסננים במסננת, ולאחר מכן להגדיר תפוחי אדמה במסננת על סיר כדי קיטור יבש, חשוף, 5 דקות. מחית תפוחי אדמה בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בחמאה, גבינה, חזרת, חמאת מקל 1/2, ונשאר 1/2 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשהחמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
11
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום מתון עד קצף שוכך, ואז לבשל פירורי לחם, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
12
למלא כל עלה כרוב עם תערובת 1/2 כוס תפוחי אדמה, ולאחר מכן לחלק תערובת כרוב בין העלים. למעלה עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, ואז מפזרים באופן שווה עם פירורי לחם. מקפלים קצוות של כרוב לקראת מילוי (לא לכסות לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
אופים עד מחומם דרך וקצוות של כרוב משחימים היטב, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
14
מעבירים עלים ממולאים לצלחות באמצעות גליות קלף.
1
עלי כרוב ממולא ניתן להרכיב, אבל לא אפוי, 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי