קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חבישת אגס ואגוזים

חבישת אגס ואגוזים
רוטב אגס ואגוזי לוז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. אם יש לך אגוזי לוז, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חבישת אגוזי לוז אגס, סלט אגוזים ואגסים, ו מאפין אגוזי לוז אגס.

הוראות

1
נקניק חזיר חום במחבת גדולה, ערבוב עד שהוא מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול מרווהתערובת תיבול מרווה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז נקניק על מגבות נייר. להשליך טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מבשלים סלרי ובצל בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב כל הזמן, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף אגס קצוץ ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד אגס הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
הסר תערובת אגס מחום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מניחים קוביות לחם צרפתי בקערה גדולה. מערבבים נקניק, תערובת אגס, פלפל מתוק, הבא 3 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
פלפל מתוקפלפל מתוק
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להוסיף מרק, ערבוב בעדינות. כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 13 - x 9 - x 2-inch.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
אופים, חשוף, ב 350 במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®