חביתה ספרדית
חביתה ספרדית היא ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני ומספק כ 3 מנות. במנה עיקרית זו יש 366 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 303 אוהדים. זה הוא די זול מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. אם יש לך ביצים, ידית של חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. וזה יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: טורטייה ספרדית (חביתת תפוחי אדמה ספרדית), חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית.
הוראות
דק פורסים את הבצל וקוצצים את הפלפל האדום, מסירים את הזרעים.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות ס " מ בערך.
מחממים ידית חמאה במדיום (כ-24 ס " מ) מחבת על אש נמוכה ומבשלים בעדינות במשך 10 15 עד שמתחילים להשחים, מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עוד 5 דקות.
שים את תפוחי האדמה באוניית קיטור על מים רותחים במשך 10-12 דקות כדי לרכך. אם אין לך ספינת קיטור, לשים בסיר, לכסות עם מים רותחים ומבשלים בעדינות סביב 8-10 דקות עד רק מבושל דרך לנקז היטב.
שוברים את הביצים לתוך כד ומכים במזלג, מתבלים בטחינה נדיבה של פלפל וקמצוץ מלח. השתמש במספריים כדי לחתוך את העירית לחתיכות קטנות ולערבב פנימה.
מוסיפים קצת יותר חמאה למחבת ומוסיפים את תפוחי האדמה.
יוצקים מעל תערובת הביצים. מבשלים 15 דקות עד כמעט להגדיר חום זהוב מתחת - אתה יכול להשתמש פרוסת דגים כדי להרים את החביתה ולבדוק.
שים את המחבת מתחת לגריל. ודא את הידית היא מחוץ לתנור כפי שהוא יהפוך חם מאוד יכול לשרוף. מבשלים עוד דקה או שתיים ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע
חביתה ניתן לזווג עם יין מבעבע. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרארי פרל. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 38 דולר.
פרארי פרל
יין בלאן בלאן משובח של מצוינות שאין להפריכה, שהושג רק מענבי שרדונה מהכרמים של משפחת לונלי.לאחר תקופה ארוכה של התבגרות בבקבוק הוא הופך לסינתזה של אלגנטיות, רעננות ומורכבות הרמונית.קש צהוב עם גוונים זהובים חיוורים. זר פרחים.זר עז, אבל עדין במיוחד, עם ניחוחות של פריחת שקדים, תפוחים רנט, spiciness קלוש רמז של לחם פריך. טעם יבש, פריך ואלגנטי, עם תחושה מעוגלת מאוד מתמשך שבו אחד מוצא פתק פירותי בהיר של תפוחים בשלים, רמז אטרקטיבי של שמרים ושקדים מתוקים ונימה ארומטית במעורפל האופיינית לשרדונה.