חביתת פטריות כחולות
חביתת פטריות כחולות עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, פטריות קרמיני, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. מתכונים דומים: חביתת בייקון, תפוח וגבינה כחולה, חביתת תרד וגבינה כחולה, ו חביתת תרד ופטריות.
הוראות
בקלילות לטאטא את הביצים עם החלב בקערה כדי לשבור את החלמונים ולשלב את החלב; העונה עם 4 צובט פלפל שחור 2 צובט מלח שום.
מחממים שמן זית במחבת לא דביקה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פטריות ובצל בשמן חם עד שהבצל מתרכך, כ 5 דקות.
פטריות ובצל לתוך החלק התחתון של המחבת כך שהוא יוצר שכבה אפילו.
מפזרים תרד באופן שווה על פני החלק העליון של שכבת פטריות ובצל.
יוצקים תערובת ביצים על הירקות.
מבשלים עד ראש הביצה מוגדר, 3 עד 5 דקות.
מפזרים גבינת סטילטון וגבינת מוצרלה על הביצה המבושלת; לבשל עד המוצרלה מתחילה להמיס, לקפל את החביתה במחצית סביב המילוי לעשות חצי ירח.