קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חג השבועות, רות, ועוגת גבינה

חג השבועות, רות, ועוגת גבינה
אם $2.1 למנה נופל בתקציב שלך, שבועות, רות, ועוגת גבינה יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 716 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, סוכר מגורען, קרקרים בגודל מלא דבש גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד מנטה של רות, עוגת הגבינה המפורסמת של דודה רות, ו ברים בייב רות.

הוראות

1
כ -45 דקות לפני האפייה, לקחת את גבינת שמנת מהמקרר כך שהוא יכול לחזור לטמפרטורת החדר.מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים פיסת נייר קלף על החלק התחתון של מחבת קפיץ 9 אינץ', ולאחר מכן לאטום את קצה המחבת springform סביב הבסיס. הבסיס צריך להיות מכוסה על ידי נייר קלף עם קצוות הנייר בולט מן הצדדים של המחבת. הנייר הזה ימנע מעוגת הגבינה להידבק לתחתית המחבת שלך. משמנים את הצדדים הפנימיים של מחבת הקפיץ עם חמאה או ספריי בישול, מוודאים שהצדדים מצופים במלואם. אין לרסס את נייר הקלף על הקרקעית.חשוב: ודא שמחבת springform שלך נעולה ומאובטחת לחלוטין סביב נייר הקלף! אין דבר גרוע יותר מאשר למלא מחבת springform עם הבלילה ויש המחבת להתפרק או דליפה עליך. אם יש לך מחבת ישנה או נמוכה יותר שלא ננעלת היטב, ייתכן שתרצה לחתוך את נייר הקלף לתוך מעגל בשורה התחתונה במקום לתת לקצוות לבלוט, כך שאין שכבת קלף להפריע seal.In מעבד מזון, דופק יחד קרקרים גרהם, אבקת סוכר, אגוזי מלך קצוצים, קינמון, אגוז מוסקט ומלח עד ליצירת אבקה מתפוררת (כ -30 שניות של עיבוד).
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
3
יוצקים את החמאה המומסת על הפירורים וממשיכים לעבד עוד 10 שניות. לדחוף את הפירורים במורד הצדדים של המעבד, מערבבים אותם עם כף, ולהמשיך לעבד במשך כ -10 שניות נוספות. בסוף העיבוד, פירורים צריך להיות כהה באופן שווה / רטוב על ידי החמאה. לחץ על פירור תערובת בחוזקה בשכבה זוגית על החלק התחתון של מחבת springform.לנקות ולייבש היטב את מעבד המזון. חברו יחד את כל מרכיבי עוגת הגבינה הממלאים במעבד המזון, תוך שימוש בפעימות קצרות של 1 שניות על מנת למזג את המרכיבים למשך כ-15 שניות זמן ערבוב כולל. אל תערבבי ... זה יגרום למרקם של עוגת הגבינה להשתנות. מילוי עקביות צריך להיות חלק (לא גושים), אבל לא מימי.מלאו את קומקום התה במים ולחמם אותו על הכיריים. בעוד מים הוא חימום, יוצקים את עוגת הגבינה מילוי בזהירות לתוך מחבת springform מוכן. להחליק את פני השטח של עוגת הגבינה מילוי עם מרית או כף; פופ כל בועות גדולות העולה אל פני השטח.כאשר קומקום רותח, בזהירות למלא מחבת צלייה רחבה עם מים חמים (לא לשרוף את עצמך!).
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
קנקן תהקנקן תה
4
מניחים את המחבת הצלייה בתחתית התנור, ומניחים את מחבת המעיין על המתלה האמצעי של התנור מעל מחבת המים. זה יוצר סביבה מהביל בתנור, אשר מאפשר את העוגה לאפות באופן שווה יותר (ראה הערה להלן). סגור את התנור ואופה ב 325 מעלות F עבור אחד hour.At בסוף שעה אחת, לקחת את המחבת צלייה עם מים מהתנור. סגור את התנור, לכבות את החום, ולתת עוגת הגבינה להתקרר לאט בתוך התנור במשך 3 שעות. קירור איטי זה ימנע את החלק העליון של העוגה פיצוח. (אם לא אכפת לך פיצוח, אתה יכול לקרר אותו מהתנור, אשר יביא אותו בחזרה לטמפרטורת החדר מהר יותר.) לאחר 3 שעות, להסיר את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
תן לו לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם את עוגת הגבינה במקרר וצינה לפחות 12 שעות. בעדינות להסיר את העוגה מן המחבת springform לאחר שהוא מקורר היטב. אם משתמשים בציפוי, מורחים אותו לאחר מצמרר את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
מגישים קר.הערה: אני מעדיף את השיטה המהבילה שתיארתי לעיל על "אמבט מים" מסורתי או bain-marie-זה חוסך לך לעטוף את המחבת springform בנייר כסף. ניסיתי את עוגת הגבינה הזו גם באמבט מים ישיר וגם בשיטה העקיפה של אידוי, והתוצאה היא בדיוק אותו הדבר -- בנוסף, אתם לא צריכים לדאוג לאטום את תבנית הקפיץ. פחות מהומה, פחות מהומה. :) בסיר קטן, חום 1/3 כוס מים. לאט לאט להמיס סוכר קורנפלור כמו המים מתחמם. כאשר תערובת רותחים, להוסיף אוכמניות. מערבבים לאט כל הזמן במשך 4-5 דקות עד התערובת היא עבה, מתקתק, תוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר מהחום ומערבבים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8
תן לציפוי לחזור לטמפרטורת החדר, ואז למקם אותו במקרר כדי להירגע במשך 1 שעה. מערבבים היטב לפני התפשטות על גבי עוגת הגבינה.

מרכיבים

3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2חתיכות טופי הית' ברגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים4חתיכות טופי הית' בראפונה קפואהאפונה קפואה907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת (ארבעה 8 עוז. חבילות)גבינת שמנת (ארבעה 8 עוז. חבילות)4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח אפייהקמח אפייה10קרקרים בגודל מלא דבש גרהםקרקרים בגודל מלא דבש גרהם591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחצי וחציחצי וחצי12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים0חתיכות טופי הית' ברעוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)10שרימפס וורידיםמחבת ספרינגפורם, נייר קלף, מעבד מזון, מחבת צלייה לאמבט מים, קומקום תהמחבת ספרינגפורם, נייר קלף, מעבד מזון, מחבת צלייה לאמבט מים, קומקום תה591 לב מפאלדי טרי אם אפשררול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה מומסת ללא מלחחמאה מומסת ללא מלח2חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4