חום-אדמדם דרום-מערבי
דרום מערב חום חם דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 629 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, צ' ילי, ריבועי לחם תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. נסו Southwestern Hash Browns, כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר, ו סלט עוף חם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם תירס על תבנית אפייה, ומטגנים 3 סנטימטרים מחום עד קלוי, פונה פעם אחת.
Arrance 2 חצאים לחם תירס בכל אחד 4 מנות אפייה בודדים משומנים קלות. לחם תירס העליון באופן שווה עם צ ' ילי ירוק מעל טורקיה לפני הוספת רוטב גבינה.
מפזרים גבינת צ ' דר גרוסה חדה באופן שווה על רוטב.
מטאטאים 6 אינץ ' מחום 4 דקות או עד מבעבע קלות השחמה; להסיר מהתנור. למעלה באופן שווה עם בייקון ועגבניה.
הערה: מחבת ג 'לירול 15 - x 10 אינץ' משומנת קלות ניתן להחליף dises אפייה אישית. מסדרים חצאי לחם תירס באופן שווה בתחתית מחבת. למעלה באופן שווה עם צ 'ילי ירוק מעל טורקיה לפני הוספת רוטב גבינה; מפזרים גבינת צ' דר חדה מגורר. המשך עם המתכון לפי ההוראות.