חום-חום
חום חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חזיר, גבינת פרמזן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט עוף חם, רוטב פאדג'חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קרום מפרוסות לחם, וזורקים.
חותכים 6 פרוסות לחם בחצי באלכסון.
מניחים את כל הלחם על תבנית אפייה; מטגנים 3 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) עד הזהב, פונה פעם אחת.
מסדרים 1 פרוסות לחם שלם ו -2 חצי בשכבה אחת ב -6 מנות אפייה סגלגל סגלגל משומן קלות.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני; מוסיפים פטריות, ו 5 דקות מטוגנות.
ממיסים 1/2 כוס חמאה במחבת על אש נמוכה; לטאטא בקמח. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב; מוסיפים בצל, מלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מוסיף גבינת צ ' דר, ערבוב עד נמס.
יוצקים חצי רוטב באופן שווה על טוסט; למעלה באופן שווה עם בשר חזיר פרוס, הודו פרוס, פטריות, ורוטב הנותרים.
מטאטאים 5 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) עד מבעבע קלות השחמה; להסיר מהתנור.
למעלה כל אחד עם 2 פרוסות בייקון, ומפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.