קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חום רציני: גלידת בראוני חם

חום רציני: גלידת בראוני חם
המתכון חום רציני: גלידת בראוני חם יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שוקולד, מלח, גלידת ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת בראוני, עוגת גלידת בראוני, ו גלידת בראוני וופל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה צלחת, אבק עם אבקת קקאו. בכוס מדידה, לשלב חלב ורוטב חם, ומערבבים היטב. להפריש חמוץ. בדוד כפול, להמס חמאה ושני השוקולדים; להסיר מהחום. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
למסיבותלמסיבות
2
מערבבים תערובת קמח עם אגוזי מלך ושוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
4 אונקיות שוקולד גרמני מתוק, מגורר4 אונקיות שוקולד גרמני מתוק, מגורר
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
3
באמצעות מיקסר, להכות יחד ביצים וסוכר עד חיוור ורך, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
יוצקים שוקולד מומס שמור לתערובת הביצה, ומערבבים עד לשלב טוב. לאט לאט להזרים בתערובת חלב חמוץ. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמוץחלב חמוץ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
5
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים עד ששיפוד מוכנס לאמצע יוצא נקי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מניחים שוקולד קצוץ בקערה חסינת חום. בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר, דבש ורוטב חם, ולהביא לרתיחה. מבשלים עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 1 עד 2 דקות. בזהירות להקציף בשמנת. ואז לטאטא חמאה ומלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הסר מהחום, ושופכים תערובת על שוקולד. אפשר לשבת 1 דקה להמיס; מערבבים עד חלקה. להתחמם, או לחמם בעדינות על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
רסס רוטב על בראוני וגלידה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

מרכיבים

2(חוֹרֶף)(1/4 מקל) חמאה(1/4 מקל) חמאה128אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד, קצוץשוקולד, קצוץ3(חוֹרֶף)אבקת קקאו מעובדת הולנדית, ועוד לאבקאבקת קקאו מעובדת הולנדית, ועוד לאבק3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק או שוקולד מרירמריר מתוק או שוקולד מריר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפסצ'יפס שוקולד מריר או חצי צ' יפס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לא ממותקשוקולד לא ממותק12ריבס, קצוץ טרי או קפואגלידת וניל, להגישגלידת וניל, להגיש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך, קצוץאגוזי מלך, קצוץ