קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

חזה בקר בגריל עם רוטב סחבה חריף

חזה בקר בגריל עם רוטב סחבה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה בגריל עם רוטב סחבה חריף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 123 גרם חלבון 89 גרם של שומן, וסך הכל 1498 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. אם יש לכם רוטב חריף, פלפל, שמן canolan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. מתכונים דומים: חזה מתובל חריף, חזה בריסקט מתוק וחריף, ו בריסקט מתוק & חריף.

הוראות

1
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מעיל חזה בקר מכל הצדדים עם לשפשף התבלינים. במחבת צלייה מוסיפים את הבצל, השום והבירה. מסדרים את חזה הבקר במחבת הצלייה, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומכניסים אותו לתנור במשך 2 1/2 עד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
שוםשום
בצלבצל
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
שלב את כל החומרים לנגב בסיר בינוני. להביא לרתוח על אש בינונית נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
להסיר מהחום ולהניח בצד.
5
מחממים גריל או מחבת גריל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
6
הסר את חזה הבקר מהתנור ולשים אותו על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
תנורתנור
7
מוסיפים את הנוזל מהמחבת הצלייה לרוטב הסמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
מברשת בריסקט בנדיבות עם רוטב סחבה וגריל עד בריסקט מפתחת קרום נחמד על 5 דקות לכל צד. הקפד לצחצח את חזה הבקר על כל 2 דקות עם רוטב סמרטוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
להעביר את חזה הבשר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
10
חותכים את הבשר, נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/4 אינץ'. למעלה עם קצת רוטב סחבה חריף ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
11
בקערה קטנה להוסיף את כל החומרים spice rub. מערבבים יחד עם מזלג עד מעורבב היטב. שמור 3 כפות של לשפשף לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מפזרים את לשפשף התבלינים הנותרים על חלקי העוף עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
13
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
14
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות לכל צד. אם משתמשים בגריל חיצוני, מחממים את הגריל על נמוך. מסדרים את העוף על הגריל, מכסים וגריל על חום עקיף עד מבושל דרך כ 10 עד 15 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
בעוד העוף צלייה להוסיף את כל המרכיבים רוטב ברביקיו למחבת קטנה ומערבבים היטב לשלב. להביא לרתיחה על אש נמוכה ולתת לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
16
תבריש את העוף ברוטב ברביקיו. מבשלים במשך 3 דקות, להעיף לצחצח את הצד השני של העוף עם רוטב הנותרים לבשל ועוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
17
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה. שמור 2 ירכיים לשימוש נוסף. מסדרים את העוף על מגש הגשה וחמים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
18
מברישים את הדלעת בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. שים על הגריל ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד על חום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן קנולהשמן קנולה
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
19
הסר מהגריל ללוח חיתוך לחתוך לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
20
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררת2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)1 1/4 כוס סוכר חום (בהיר או כהה, מה שיש לך)1קילוגרםבשר בקר, נקודת חיתוךבשר בקר, נקודת חיתוך340פלפל האבנרושקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1קילוגרםעצם בירכיים עוףעצם בירכיים עוף1גבינת פרמזן מגוררת1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1גבינת פרמזן מגוררתשום קצוץשום קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםשום קצוץ טרישום קצוץ טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שום קצוץשום קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתפרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1גבינת פרמזן מגוררת2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים1גבינת פרמזן מגוררתחבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות2קרום: פירורי קרקר גרהםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1גבינת פרמזן מגוררתועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח1גבינת פרמזן מגוררתחרדל חום חריףחרדל חום חריף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1אוראו ממולאים כפוליםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר4סקווש צהוב, פרוס לאורכו 1/2סקווש צהוב, פרוס לאורכו 1/2