חזה בקר מטקסס צלוי
חזה בקר מטקסס צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו שנרכש, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס, חזה הבקר הצלוי מטקסס של סבתא, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
להעביר 1 כף לשפשף יבש לקערה קטנה אחרת ולהזמין עבור מגב.
מורחים שאריות לשפשף יבש על חזה בקר. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת בן לילה.
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בתוספת שמורה לשפשף יבש בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה 5 דקות.
יוצקים 1/2 כוס סמרטוט לתוך קערה; כיסוי וצינה לשימוש ברוטב. כיסוי וצינה הנותרים סחבה.
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי, להתחיל אש במעשן. כאשר פחם הוא אפור אפר, לנקז 1/2 שבבי עץ כוס ולפזר על פחם. להביא מעשן 93°. כדי225., ויסות הטמפרטורה על ידי פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את הטמפרטורה וסגירה מעט כדי להפחית את הטמפרטורה.
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, על מתלה במעשן. כיסוי; לבשל עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג ומדחום בשר מוכנס למרכז רושם 185 ° F., על 10 שעות (להפוך בריסקט מעל במשך 30 דקות אחרונות). כל 1 1/2 עד 2 שעות, להוסיף פחם מספיק כדי לשמור על שכבה אחת כדי לשמור על 200 ° F. כדי 225°f. טמפרטורה; להוסיף 1/2 כוס שבבי עץ סחוט.
Brush brisket עם סמרטוט צונן במחבת בכל פעם מעשן נפתח.
העברת בריסקט מגש; בואו לעמוד 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. לעטוף בנייר כסף; צמרמורת. לפני המשך, לחמם מחדש בריסקט, עדיין עטוף, ב 177°. תנור על 45 דקות.)
מערבבים רוטב ברביקיו ואבקת צ ' ילי בסיר קטן כבד.
להוסיף כל מיצים שנצברו מ בריסקט ולהביא לרתיחה, דילול רוטב עם כמה שמורות 1/2 כוס סחבה,אם תרצה.
פרוסה דק חזה בקר על פני תבואה.
מגישים, עוברים רוטב בנפרד.