קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

חזה בקר מטקסס צלוי

חזה בקר מטקסס צלוי
חזה בקר מטקסס צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו שנרכש, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס, חזה הבקר הצלוי מטקסס של סבתא, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר 1 כף לשפשף יבש לקערה קטנה אחרת ולהזמין עבור מגב.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים שאריות לשפשף יבש על חזה בקר. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בתוספת שמורה לשפשף יבש בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
יוצקים 1/2 כוס סמרטוט לתוך קערה; כיסוי וצינה לשימוש ברוטב. כיסוי וצינה הנותרים סחבה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי, להתחיל אש במעשן. כאשר פחם הוא אפור אפר, לנקז 1/2 שבבי עץ כוס ולפזר על פחם. להביא מעשן 93°. כדי225., ויסות הטמפרטורה על ידי פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את הטמפרטורה וסגירה מעט כדי להפחית את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, על מתלה במעשן. כיסוי; לבשל עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג ומדחום בשר מוכנס למרכז רושם 185 ° F., על 10 שעות (להפוך בריסקט מעל במשך 30 דקות אחרונות). כל 1 1/2 עד 2 שעות, להוסיף פחם מספיק כדי לשמור על שכבה אחת כדי לשמור על 200 ° F. כדי 225°f. טמפרטורה; להוסיף 1/2 כוס שבבי עץ סחוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
Brush brisket עם סמרטוט צונן במחבת בכל פעם מעשן נפתח.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
העברת בריסקט מגש; בואו לעמוד 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. לעטוף בנייר כסף; צמרמורת. לפני המשך, לחמם מחדש בריסקט, עדיין עטוף, ב 177°. תנור על 45 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מערבבים רוטב ברביקיו ואבקת צ ' ילי בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
להוסיף כל מיצים שנצברו מ בריסקט ולהביא לרתיחה, דילול רוטב עם כמה שמורות 1/2 כוס סחבה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
פרוסה דק חזה בקר על פני תבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
מגישים, עוברים רוטב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות רדבנק ארוך Paddock Shiraz-קברנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
מיזוג שיראז וקברנה סוביניון מאקלים מגניב נבחרכרמים בתנורים, עמקי המלך ויארה של ויקטוריה אפשרו לנולייצר יין עם מספר עצום של תחושות טעם. ניחוחות של ברי אדוםאניסיד חריף משולבים היטב עם אלון קלוי כתוצאה של 12 חודשיםהזדקנות על 2-3 בן אמריקאי אלון צרפתי. טעם פירות כברממוטב באמצעות תסיסה קרירה. טאנינים משיי ופירות ברי אדומים הםבשכבות על פני החיך של יין בעל גוף בינוני זה, מונע בפירות מובהקים.זה ארוך Paddock Shiraz קברנה סוביניון יפתחלטובה בבקבוק במשך 2-4 השנים הבאות וניתן ליהנות עםמנות בשר לבביות או עם סטייק בגריל או כבש בברביקיו הבא שלך.