קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

חזה בקר מטקסס צלוי

חזה בקר מטקסס צלוי
חזה בקר מטקסס צלוי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו שנרכש, סוכר, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו חזה בקר צלוי בסגנון טקסס, חזה הבקר הצלוי מטקסס של סבתא, ו טקסס ברביקיו בשר בקר בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להעביר 1 כף לשפשף יבש לקערה קטנה אחרת ולהזמין עבור מגב.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים שאריות לשפשף יבש על חזה בקר. כיסוי עם פלסטיק; צמרמורת בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בתוספת שמורה לשפשף יבש בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
יוצקים 1/2 כוס סמרטוט לתוך קערה; כיסוי וצינה לשימוש ברוטב. כיסוי וצינה הנותרים סחבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש טבעי, להתחיל אש במעשן. כאשר פחם הוא אפור אפר, לנקז 1/2 שבבי עץ כוס ולפזר על פחם. להביא מעשן 93°. כדי225., ויסות הטמפרטורה על ידי פתיחת פתחי אוורור רחב יותר כדי להגדיל את הטמפרטורה וסגירה מעט כדי להפחית את הטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, על מתלה במעשן. כיסוי; לבשל עד מכרז כאשר פירסינג עם מזלג ומדחום בשר מוכנס למרכז רושם 185 ° F., על 10 שעות (להפוך בריסקט מעל במשך 30 דקות אחרונות). כל 1 1/2 עד 2 שעות, להוסיף פחם מספיק כדי לשמור על שכבה אחת כדי לשמור על 200 ° F. כדי 225°f. טמפרטורה; להוסיף 1/2 כוס שבבי עץ סחוט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
Brush brisket עם סמרטוט צונן במחבת בכל פעם מעשן נפתח.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברת בריסקט מגש; בואו לעמוד 15 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 1 שעה. לעטוף בנייר כסף; צמרמורת. לפני המשך, לחמם מחדש בריסקט, עדיין עטוף, ב 177°. תנור על 45 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מערבבים רוטב ברביקיו ואבקת צ ' ילי בסיר קטן כבד.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
להוסיף כל מיצים שנצברו מ בריסקט ולהביא לרתיחה, דילול רוטב עם כמה שמורות 1/2 כוס סחבה,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
פרוסה דק חזה בקר על פני תבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
10
מגישים, עוברים רוטב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות רדבנק ארוך Paddock Shiraz-קברנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
Redbank Long Paddock Shiraz-קברנה
מיזוג שיראז וקברנה סוביניון מאקלים מגניב נבחרכרמים בתנורים, עמקי המלך ויארה של ויקטוריה אפשרו לנולייצר יין עם מספר עצום של תחושות טעם. ניחוחות של ברי אדוםאניסיד חריף משולבים היטב עם אלון קלוי כתוצאה של 12 חודשיםהזדקנות על 2-3 בן אמריקאי אלון צרפתי. טעם פירות כברממוטב באמצעות תסיסה קרירה. טאנינים משיי ופירות ברי אדומים הםבשכבות על פני החיך של יין בעל גוף בינוני זה, מונע בפירות מובהקים.זה ארוך Paddock Shiraz קברנה סוביניון יפתחלטובה בבקבוק במשך 2-4 השנים הבאות וניתן ליהנות עםמנות בשר לבביות או עם סטייק בגריל או כבש בברביקיו הבא שלך.