המתכון חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 50 דקות. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב צ'ילי, מיץ לימון, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזה ברווז עם סלסה אפרסק ומנגו, בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה, ו חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים.
הוראות
1
הערה: זמן הכנה אינו כולל זמן marinating.
2
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה גדולה, מערבבים היטב, מוסיפים ברווז ומשלבים, מרינדה במשך כמה שעות או לילה.לסלסה מנגו משלבים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב, מכסים ומקררים שעה או שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מחממים מחבת לא מפונקת. עור ברווז זין בכל רחבי, להוסיף צד עור ברווז למטה למחבת, לבשל עד השחמה פריך. (תצטרך לנקז את השומן מספר פעמים בעת הבישול שכן יש הרבה שומן בעור של ברווז.)
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים על כפית של מרינדה על הבשר של השד ואז מניחים על חוט מתלה העור בצד למעלה.
אופים בתנור מחומם מראש 180c 20-25 דקות או עד מבושל לפי הצורך. אני מדליק את הגריל בדקות האחרונות של בישול כדי לפרוס את העור.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
מגישים ברווז עם סלסה מנגו וסלט ירוק.בשביל הסלט.מבשלים בייקון במחבת עד שחום ופריך. ניקוז על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר קרום מן הלחם. חמאה בצד אחד מפזרים אבקת שום, פטרוזיליה ובזיליקום מטגנים במחבת עד להשחמה ופריך לעשות את אותו הדבר לצד השני, לחזור עם פרוסת הלחם הנותרת, לחתוך את שתי הפרוסות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל אדום, קוביות קטנות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מערבבים עלי חסה, קרוטון תוצרת בית, בייקון (הזמנת מספיק בייקון כדי לזרוק כמה חתיכות על גבי למצגת) בקערה. למעלה עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
לא מגן מקומי
קרוטונים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
טפטוף עם רוטב או לשרת רוטב בצד.עבור ההלבשה לשלב את כל החומרים בצנצנת ולנער היטב.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.