המתכון חזה ברווז במרינדה עם סלסה מנגו יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 50 דקות. מנה אחת מכילה 649 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב צ'ילי, מיץ לימון, לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: חזה ברווז עם סלסה אפרסק ומנגו, בסגנון יפני חזה ברווז במרינדה, ו חזה ברווז במרינדה עם תפוחי אדמה מוקפצים.
הוראות
1
הערה: זמן הכנה אינו כולל זמן marinating.
2
מערבבים את כל המרכיבים המרינדה בקערה גדולה, מערבבים היטב, מוסיפים ברווז ומשלבים, מרינדה במשך כמה שעות או לילה.לסלסה מנגו משלבים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב, מכסים ומקררים שעה או שעתיים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת לא מפונקת. עור ברווז זין בכל רחבי, להוסיף צד עור ברווז למטה למחבת, לבשל עד השחמה פריך. (תצטרך לנקז את השומן מספר פעמים בעת הבישול שכן יש הרבה שומן בעור של ברווז.)
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים על כפית של מרינדה על הבשר של השד ואז מניחים על חוט מתלה העור בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
אופים בתנור מחומם מראש 180c 20-25 דקות או עד מבושל לפי הצורך. אני מדליק את הגריל בדקות האחרונות של בישול כדי לפרוס את העור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מגישים ברווז עם סלסה מנגו וסלט ירוק.בשביל הסלט.מבשלים בייקון במחבת עד שחום ופריך. ניקוז על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר קרום מן הלחם. חמאה בצד אחד מפזרים אבקת שום, פטרוזיליה ובזיליקום מטגנים במחבת עד להשחמה ופריך לעשות את אותו הדבר לצד השני, לחזור עם פרוסת הלחם הנותרת, לחתוך את שתי הפרוסות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים עלי חסה, קרוטון תוצרת בית, בייקון (הזמנת מספיק בייקון כדי לזרוק כמה חתיכות על גבי למצגת) בקערה. למעלה עם גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
לא מגן מקומי
קרוטונים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
טפטוף עם רוטב או לשרת רוטב בצד.עבור ההלבשה לשלב את כל החומרים בצנצנת ולנער היטב.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.