קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה

חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה
חזה ברווז מוסקובי צרוב עם פלפל שחור-רוטב חרדל מתוק ופולנטה מסקרפונה רכה עם אספרגוס וכרישה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 777 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.61 דולר למנה. אם יש לכם מסקרפונה, פלפל, חרדל דיז'ון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 85%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: חזה ברווז מוסקובי עם אורז שחור, חזה ברווז צרוב עם רוטב תאנה, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות.

הוראות

1
מערבבים את החרדל, הדבש, הפלפל השחור, הטימין בקערה בינונית ומתבלים במלח. מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים מחבת מטגן גדולה בתנור על אש גבוהה עד לעישון. מתבלים כל חזה במלח ופלפל לפי הטעם. לקלוע את העור בסכין ולצרוב את השד, עור-צד למטה, עד להזהבה ושומן שניתנו, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את מרבית השומן, הופכים את השדיים ומכניסים אותם לתנור ומבשלים 10 עד 12 דקות לאלילות בינונית נדירה, מסירים ברווז ומברישים בנדיבות בזיגוג החרדל.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
תן ברווז לנוח במשך 10 דקות, פורסים כל שד על ההטיה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד שהם רכים מאוד, מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מניחים מים בסיר גדול עם 2 כפות מלח ומביאים לרתיחה. מקציפים לאט את הפולנטה, מבשלים 25 עד 30 דקות, מערבבים כל כמה דקות בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים את הפולנטה מהאש, מקציפים פנימה תערובת מסקרפונה, מנצ ' גו וכרישה/אספרגוס, מתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
פולנטהפולנטה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם