חזה ברווז מתובל בגריל עם אוכמניות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? חזה ברווז מתובל בגריל עם אוכמניות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לכו לחנות ותרימו כמון טחון, מלח ופלפל, כוסברה טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז משמש בגריל, חזה ברווז בגריל עם רוטב שזיף דובדבן, ו חזה ברווז בגריל ו Endives עם רוזמרין-שמן ערער.
הוראות
בסיר בינוני, להרתיח את החומץ מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 7 דקות.
מוסיפים את האוכמניות ומבשלים, ערבוב בעדינות רבה, עד שהם רק מתרככים, על 2 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האוכמניות לקערה. מרתיחים את הנוזל מעל חום גבוה עד מופחת 1/3 כוס, על 3 דקות. בזהירות לשפוך את המיצים שהצטברו מן האוכמניות לתוך הסיר ומרתיחים במשך כ 30 שניות יותר. העונה הפחתת עם מלח ופלפל ושופכים אותו על האוכמניות הריכות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. באמצעות סכין חדה, להבקיע את עור ברווז בתבנית crosshatch. בקערה קטנה, מערבבים את אבקת אנצ ' ו עם כוסברה, כמון ואבקת חרדל. מתבלים את שדי הברווז במלח ופלפל ומשפשפים את תערובת התבלינים לתוך העור. גריל את הצד העור חזה ברווז למטה על חום מתון עד חרוך קלות פריך, על 3 דקות. סובב את השדיים ומבשלים כ 4 דקות יותר עבור בשר בינוני נדיר.
להעביר את הברווז ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 5 דקות.
דק לחתוך את השדיים ברווז באלכסון ולהעביר צלחות.
מגישים את הברווז עם רוטב אוכמניות.