קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות38
מגזין

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים

חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דובדבנים, שאלוט, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים, חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, ו סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בסיר קטן, לשלב את היין ודובדבנים יבשים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזה ברווזחזה ברווז
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
להוסיף 6 חזה ברווז לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב ונדיר בינוני, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים את שדי הברווז לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים מחצית הפטריות והצלצלי לכל מחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם אחת, עד שהם השחמה, כ 4 דקות. לחשוף ולהוסיף 1/2 כוס מים לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים מן המחבתות, עד המים צמצמו בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים חצי מתערובת הדובדבן והיין לכל מחבת ומבשלים עד שיופחתו בשליש, כ-3 דקות. לגרד את התוכן של מחבת 1 לתוך השני. מערבבים את חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חרדל דבשחרדל דבש
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את שדי הברווז מהתנור ושופכים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על מגש מחומם.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
10
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב. מחממים את הרוטב בקצרה ושופכים אותו על הברווז.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם
11
מגישים מיד עם פילאף אורז זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
המלצת יין: יין אדום, כגון Quinta do Carvalhinho Bairrada Reserva מפורטוגל או Cune Imperial Gran Reserva Rioja מספרד בשנת 1989.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
13
הערות: מנה אחת: קלוריות 209 קק " ל, סך שומן 3 gm, שומן רווי .3 gm