קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט

חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט
חזה ברווז עם סלט פריזה ו ויניגרט פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שקדים, חרדל דיז'ון, פריזה קרועה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט, חזה ברווז עם דומדמנית ורוטב פורט, ו סלט חזה ברווז בגריל עם שמפניה-ויניגרט דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת קלייה רדודה קטנה חסינת אש באמצע התנור וחימום מראש עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ כל שומן מהצדדים. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן מתבלים עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ברווז שלםברווז שלם
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מחממים מחבת בינונית כבדה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני גבוה עד חום חם, ואז מבשלים ברווז, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך, כ 3 דקות. הפעל ומבשל עד הצד השני הוא זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים למחבת צלייה וצולים בתנור עד למדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 57°, 10 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 142 ° F.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת קלייה, ולאחר מכן להוסיף שמן ושאלות ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
7
הסר מהחום ולהוסיף יציאה, ואז לחזור לחום (יציאה עשויה להצית) ולבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
8
הסר מן החום ומערבבים חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
9
מוסיף פריזה, זורק לשלב, ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
10
מגישים ברווז עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם