חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט
חזה ברווז עם סלט פריזה ו ויניגרט פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שקדים, חרדל דיז'ון, פריזה קרועה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט, חזה ברווז עם דומדמנית ורוטב פורט, ו סלט חזה ברווז בגריל עם שמפניה-ויניגרט דבש (מתכונים דומים).
הוראות
שים מחבת קלייה רדודה קטנה חסינת אש באמצע התנור וחימום מראש עד 400 ° F.
ברווז טפיחה יבש לקצץ כל שומן מהצדדים. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן מתבלים עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית.
מחממים מחבת בינונית כבדה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני גבוה עד חום חם, ואז מבשלים ברווז, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך, כ 3 דקות. הפעל ומבשל עד הצד השני הוא זהב, על 2 דקות.
מעבירים למחבת צלייה וצולים בתנור עד למדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 57°, 10 עד 14 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 142 ° F.)
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת קלייה, ולאחר מכן להוסיף שמן ושאלות ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף יציאה, ואז לחזור לחום (יציאה עשויה להצית) ולבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
הסר מן החום ומערבבים חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיף פריזה, זורק לשלב, ומפזרים שקדים.