קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט

חזה ברווז עם סלט פריזה ויניגרט פורט
חזה ברווז עם סלט פריזה ו ויניגרט פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שקדים, חרדל דיז'ון, פריזה קרועה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השקדים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קלפוטי דובדבן טרי עם שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סלט פריזי עם אגוזי מלך מתובלים, אגסים, צ'דר החווה, ויניגרט פורט, חזה ברווז עם דומדמנית ורוטב פורט, ו סלט חזה ברווז בגריל עם שמפניה-ויניגרט דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מחבת קלייה רדודה קטנה חסינת אש באמצע התנור וחימום מראש עד 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ברווז טפיחה יבש לקצץ כל שומן מהצדדים. להבקיע עור ברווז בתבנית crosshatch במרווחים של 1/2 אינץ ' עם סכין חדה, ולאחר מכן מתבלים עם 1/4 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מחממים מחבת בינונית כבדה (לא לא דביקה) מעל חום בינוני גבוה עד חום חם, ואז מבשלים ברווז, צד העור למטה, עד חום זהוב פריך, כ 3 דקות. הפעל ומבשל עד הצד השני הוא זהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים למחבת צלייה וצולים בתנור עד למדחום שנקרא מיידית מוכנס אופקית לאוגרים במרכז 57°, 10 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 5 דקות. (טמפרטורה פנימית תעלה לפחות 142 ° F.)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת קלייה, ולאחר מכן להוסיף שמן ושאלות ומבשלים על חום בינוני, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
הסר מהחום ולהוסיף יציאה, ואז לחזור לחום (יציאה עשויה להצית) ולבשל, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יציאהיציאה
8
הסר מן החום ומערבבים חרדל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
מוסיף פריזה, זורק לשלב, ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
10
מגישים ברווז עם סלט.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם