חזה ברווז עם קומקווט צ'אטני
חזה ברווז עם קומקווט צ'אטני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, חצאי חזה ברווז, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו חזה ברווז עם צ'אטני משמש, חזה ברווז צרוב עם פורט-פרי צ'אטני, ו Kumquat Chutney (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ברווז, לשלב הראשון 4 מרכיבים בשקית פלסטיק zip-top גדול.
מוסיפים ברווז; חותם ומרינדה במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר ברווז מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מפזרים מלח באופן שווה על ברווז.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
להוסיף ברווז; לבשל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
כדי להכין chutney, בעוד ברווז marinates, לשלב קומקווט ו 5 המרכיבים הבאים (דרך jalapeo) בסיר; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות.
להוסיף דובדבנים; כיסוי ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום, פטרוזיליה, ו 2 כפות מיץ ליים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר מעל ברווז.