תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צרוב עם רוטב זנגביל-ריבס. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חזה ברווז, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 18 דקות). מערבבים בשימורים ו 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה. מסננים תערובת יין דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים ברווז עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ברווז שלם
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מוסיפים ברווז; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
5
חותכים ברווז באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות; לשרת עם רוטב.