תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז צרוב עם רוטב זנגביל-ריבס. מנה אחת מכילה 348 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, חזה ברווז, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב ריבס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב ברוטב תאנה, חזה ברווז צרוב עם רוטב מחבת אוכמניות, ו חזה ברווז צרוב עם רוטב ברנדי כתום.
הוראות
1
שלב הראשון 5 מרכיבים בסיר גדול. מביאים לרתיחה; לבשל עד מופחת 1 כוס (כ 18 דקות). מערבבים בשימורים ו 1/4 כפית מלח; לבשל 1 דקה. מסננים תערובת יין דרך מסננת מעל קערה. להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים ברווז עם 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלם
3
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים ברווז; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
5
חותכים ברווז באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות; לשרת עם רוטב.