חזה בריסקט בטעם בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל בירה בריסקט. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור חנוכה. אם יש לך טימין, שיני שום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים 1 כפית מלח. לשפשף תערובת תבלינים באופן שווה על שני הצדדים של חזה בקר.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
הוסף בריסקט; לטגן 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מוסיפים בירה; מביאים לרתיחה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק ושום; לחזור לרתיחה. החזר את בריסקט לפן. לכסות ולבשל ב 325 במשך 2 שעות. הפוך בריסקט מעל; לבשל 2 שעות נוספות. הפוך חזה בקר.
מוסיפים גזר, סלרי ובצל; מבשלים עוד 1 שעה או עד בריסקט הוא מאוד רך.
הסר בריסקט וירקות מחבת באמצעות כף מחורצת. שומן דל שומן מבישול נוזלי; להשליך שומן. מביאים נוזל בישול לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים קמח בקערה קטנה; מערבבים במים 1/2 כוס.
מוסיפים תערובת קמח למחבת, ערבוב עד חלקה; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מבשלים 2 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח.
מגישים את הרוטב עם בשר וירקות.